Takip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
instagramda online olarak takipçi atabileceğim bi site var mıdır?
ya da takipçimi nasıl yükseltirim bilgi verebilir misiniz ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Takipçileri Parayla Atıyorar Bununla ilgili Siteler var Örnek Veremem Ama Youtbede Var mesela 1k Takipçi 10 tl diye satılyıor

Üye
7 HİZMET YILI
eskiden bazı sitelerde görev yapınca oyun yükleyince falan takipçi veriyordu ama şimdi nolur bilmiyorum

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
var mı acaba şuan da öyle bir site
bu zamanda pek güvenilemez ama öyle siteler

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar çok eski bi instagram hesabım var onu çalabilecek varmı ya bu konuda yardımcı olabilecek

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ınternete yaz ınstagram takıpcı hılesı dıye sıteler var ordan kendıne atabılrısın bazıları calabılıyor 2 3 kere calmıslardı hesapımı gerı aldım yada sayfa paylasım yaparak takıpcı kasabılrsın ben 1000 takıpcı kasstım rahat bıraz ugrasırsan daha cok takıpcı kasabılırsın bıldım sıte var 1k takıpcıyı 70 kurusa atıyordu lınkını atabılırım ıstersen

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
linkini atabilir misin
ınternete yaz ınstagram takıpcı hılesı dıye sıteler var ordan kendıne atabılrısın bazıları calabılıyor 2 3 kere calmıslardı hesapımı gerı aldım yada sayfa paylasım yaparak takıpcı kasabılrsın ben 1000 takıpcı kasstım rahat bıraz ugrasırsan daha cok takıpcı kasabılırsın bıldım sıte var 1k takıpcıyı 70 kurusa atıyordu lınkını atabılırım ıstersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...