Takipçi hilesi nasıl yaparım bilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sayfa açmak istiyorum ve takipçi hilesi yapıcam yardımcı olacak arkadaşlar varmı
Post automatically merged:

Bide bazı arkadaşlara hava atmak için :D

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yakalandığu zaman kapatılır ama bilgin olsun

Süper Üye
6 HİZMET YILI
takipçi hileleri genelde random hesapları atıyor mesela suriyeli el cabbar seni takip etmek istiyor gibi

yani demek istediğim birisi profiline girip takipcilerine baktığında hoş durmaz

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum takipçiler genelde 'Kyleasasd12' 'Hjum023' 'Umryq21' gibi değişik niclerde oluyor. İnan bana bot olduğu belli oluyor takipçiler kısmından baktığın zaman. Yani arkadaşlarına hava atabileceğini zannetmiyorum fakat bot atma siteleri var 2 , 3 tane kapatılmadıysa eğer.

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yakalandığu zaman kapatılır ama bilgin olsun
O zaman hava için yaparım 1 kaç günlük sayfa için yapmam

takipçi hileleri genelde random hesapları atıyor mesela suriyeli el cabbar seni takip etmek istiyor gibi

yani demek istediğim birisi profiline girip takipcilerine baktığında hoş durmaz
Saol dostum teşşekür ederim

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum instagramdanmı diyosun eğer instagramdan diyorsan bana özelden mesaj at sana link atıyım detaylı anlatım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
takipçi hilesi yapacaksın fakat yabancılarla dolu olması herşeyi belli eder diye düşünüyorum arkadaşların dediği gibi Yakalanırsan Kapatılır yani boşa uğraşmazsın umarım

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum takipçiler genelde 'Kyleasasd12' 'Hjum023' 'Umryq21' gibi değişik niclerde oluyor. İnan bana bot olduğu belli oluyor takipçiler kısmından baktığın zaman. Yani arkadaşlarına hava atabileceğini zannetmiyorum fakat bot atma siteleri var 2 , 3 tane kapatılmadıysa eğer.
Saol teşşekür ederim dostum bilgin için

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bot atma sitelerinde havuz mantığı vardır. Senden instagram giriş bilgilerini ister o girdiğin instagram hesabıda havuza düşer. O instagram hesabı artık bot hesap olur. Başka insanları otomatik olarak takip eder. Yani olurda bir tane bot atma sitesi bulursan kendi hesabınla sakın giriş yapma. Başka hesap aç.

Olurda bot atmak istersen ve artık instagram hesabı açma sınırın dolduysa onun da çözüm yolu var.Sınırsız instagram hesabı açmak için Google Play de 'Parallel Space Pro' adlı uygulama var. Ordan istediğin kadar instagram hesabı açabilirsin.

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bot atma sitelerinde havuz mantığı vardır. Senden instagram giriş bilgilerini ister o girdiğin instagram hesabıda havuza düşer. O instagram hesabı artık bot hesap olur. Başka insanları otomatik olarak takip eder. Yani olurda bir tane bot atma sitesi bulursan kendi hesabınla sakın giriş yapma. Başka hesap aç.

Olurda bot atmak istersen ve artık instagram hesabı açma sınırın dolduysa onun da çözüm yolu var.Sınırsız instagram hesabı açmak için Google Play de 'Parallel Space Pro' adlı uygulama var. Ordan istediğin kadar instagram hesabı açabilirsin.
Dostum bu programa ihtiyacım vardı gerçekten çok teşşekür ederim

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
takipçi hilesi yapacaksın fakat yabancılarla dolu olması herşeyi belli eder diye düşünüyorum arkadaşların dediği gibi Yakalanırsan Kapatılır yani boşa uğraşmazsın umarım
Dostum verdiğiniz bilgiler için çok teşşekür ederim ama haklısınız boşa uğraşmak yerine açmasam daha iyi

Önemli değil kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Bu arada sadece instagram hesabı açılmıyor. Her türlü sosyal medya uygulamalarında hesap açılabiliyor. Bilgin olsun :)
Çok iyi bilgilendirdiğin için tekrardan saol :)

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum instagramdanmı diyosun eğer instagramdan diyorsan bana özelden mesaj at sana link atıyım detaylı anlatım
Öncelikle merhaba sol üstte konunun içeriği yazıyor hangi bölüme açıldığını görebilirsin.:)

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hacım en kolayı parayla takipçi satın almak

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İnternet siteleri var takipçi hilesi veren hilesinj yapar sonra şifreni değiştirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...