Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka bir aralar bende senin gibi bu takipçi işine çok takıyordum yaptığımı söyliyim ; ''Instagram takipçi hilesi'' google'da aratıp ilk 3 sayfada çıkan tüm sonuçlara fake hesapla girip atıyodum şuan aklımda o siteler yok ama denemeni tercih ederim.
Ama şöyle bir şey var bana gelen bu takipçiler bir zaman sonra profillerini kapatıp ''kapatıldı'' tarzında yapıyodular ve çıkarmak zorunda kalıyodum.Para ile takipçi satın almanı da hiç önermem onlar da takipten çıkıyor tecrübeliyim bu konuda.
5 nisanda yapılan instagram güncellemesi ile hesabın 3 hafta içinde ban yer elindekinden olursun bana fake hesapla gircem deme sistem o şekilde işlemiyor olağan dışı artışlar algılanıp engel ve temelli ban yiyorsun
eskisi gibi takipçi siteleri kalmadı ben bu işle ugraşıyorum olanlarda 10 tane zor atıyor 100 kredi veriyor çalişmiyor iş görmez ama internette paneller var ucuz fiyatlara bularbilirsin takipçi ama düşme ihtimali yüksek ucuz olanalrı fiyata göre daha kalitelide alırsın
takipçi sitelerinden atılan takiplerin fake olduğu belli oluyor önermem. fake hesaba sfs yapıp takipçi kasıp sonra ismini değişip orjinal hesabınnmıs gibi kullanabilirsin veya kafana göre..