UkalaHD' Alıntı:Visualbasic mi kodluyosunuz dha?
kingwar732' Alıntı:Krds Mobilim Atamiyorum. Bu Konuda Tum Pointler (Genel Pointler) Var. Bursa Bulabilirsin. POINTER KONUSU
Krdş Ne Var ki VB de? VB'de de İstesen C++ Gibi Şeyler Yapabilirsin Ama Mantık ve Zeka Lazım. Örneğin "LoadTheHackers" VB.net'le Bi Tema Ayarı Yaptı Aynı Dword Gibi C++ Gibi Yaptı. Tıklanabilir Menü Kamp Seçtikten Sonra Geliyor D3D Olarak. Kamptan Çıkınca da MemoryHackers Logosu Geliyor. Süper Ayar Yapmış Helal Olsun. Yani Adam İstese C++ Yapanları VB.net'de Geçebilir Bilmiyorum.UkalaHD' Alıntı:Visualbasic mi kodluyosunuz dha?
Ne Bilem Krdş Denemedim. 3-4 Tane Burdan Aldım Çalışıyordu.TolgaMH' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Krds Mobilim Atamiyorum. Bu Konuda Tum Pointler (Genel Pointler) Var. Bursa Bulabilirsin. POINTER KONUSU
Kardeş burdakini denedim çalışmıyor
senin kararın.kingwar732' Alıntı:Krdş Ne Var ki VB de? VB'de de İstesen C++ Gibi Şeyler Yapabilirsin Ama Mantık ve Zeka Lazım. Örneğin "LoadTheHackers" VB.net'le Bi Tema Ayarı Yaptı Aynı Dword Gibi C++ Gibi Yaptı. Tıklanabilir Menü Kamp Seçtikten Sonra Geliyor D3D Olarak. Kamptan Çıkınca da MemoryHackers Logosu Geliyor. Süper Ayar Yapmış Helal Olsun. Yani Adam İstese C++ Yapanları VB.net'de Geçebilir Bilmiyorum.UkalaHD' Alıntı:Visualbasic mi kodluyosunuz dha?
Ne Bilem Krdş Denemedim. 3-4 Tane Burdan Aldım Çalışıyordu.TolgaMH' Alıntı:Kardeş burdakini denedim çalışmıyor
arif898' Alıntı:Buyur JKardeşim
Csh de Kurt Koşusunu Koydun mu tamam dır.
Özel Kurt Yeteneği
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H1DEB5, "378215541") 'Takla On
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H1DEB5, "378215540") 'Takla Of