Üye
İşe yaramıyor.cs de cfg ile ayarlıyabilirsin
Ama pencere modunda 100fps alabiliyorum?If you are playing on a pirated version for cs 1.6, you will be stuck at 60 fps, you need to get a steam acc and use the command gl_vsync 0, the only fix. Even if you disable vsync from the menu and nvidia panel, it is still enabled!
?[QUOTE = "EfsaneAssasin, post: 3050065, member: 443910"]
Post automatically merged:
Güncelleme bir fayda etmediwin10u güncelle olmazsa pc de bir sıkıntı olabilir
Yapıldı işe yaramadı.ekran kartı yazılımından vsync tarzı bir ayar olmalı veya farklı bir adı sabitler oyunlarda onu kapat knk
Yapıldı işe yaramadı.ekran kartı yazılımından vsync tarzı bir ayar olmalı veya farklı bir adı sabitler oyunlarda onu kapat knk
Knkm özelin açık değildi burdan yazıyorum güncelleme birşeyi değiştirmedi.Tamamdır dostum düzelmezse bana ulaşırsın özelden yazarsan daha iyi olur boşuna konuyu hortlatmıyalım
Csgoda en düşükte 80 fps alıyorum.Cs 1.6 da 60 fps almam normal değil ve sorunun nvidia ekran kartından olduğunu farkettim driveri tekrar kuruyorum.Nvidia masaüstüne gir ordan fps 60ı 144 yap yada aldığın fps okadardır başka oyunda dene
Ben de sorunun nvidia ekran kartından olduğunu fark ettim şimdi araştıracağım.Nvidia bazen fps sabitlemesi yapabiliyor. Youtube'den araştırırsan çözümünü en doğru şekilde bulacaksın diye umuyorum.
Nasıl ana ekran yapacağım?monitorunuz ana ekran olmuyabilir
Ya kardeşim şuraya yorumunuz olsun diye yazmayın azcık oku öyle yaz.Konsoldan fps ayarlatını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?