Çözüldü Tam ekranda sabit 60 fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar,başlıkta belirttiğim gibi Minecraft ve Counter Strike 1.6 (sadece bunlarda gözlemledim)tam ekranda sabit 60 fps alıyorum.Ne yaparsam yapayım düzelmedi.
  • Düşey Senkronizasyon kapalı.
  • Oyunlarda V-sync kapalı.
  • Xbox DVR kapalı.
  • Tam ekran iyileştirmeleri denendi fakat işe yaramadı.
Bunlar dışında işime yarayacak bir fikriniz varsa lütfen söyleyin çıldırmak üzereyim:burnbear:

Üye
5 HİZMET YILI
If you are playing on a pirated version for cs 1.6, you will be stuck at 60 fps, you need to get a steam acc and use the command gl_vsync 0, the only fix. Even if you disable vsync from the menu and nvidia panel, it is still enabled!

Üye
8 HİZMET YILI
cs de cfg ile ayarlıyabilirsin
İşe yaramıyor.
Post automatically merged:

If you are playing on a pirated version for cs 1.6, you will be stuck at 60 fps, you need to get a steam acc and use the command gl_vsync 0, the only fix. Even if you disable vsync from the menu and nvidia panel, it is still enabled!
Ama pencere modunda 100fps alabiliyorum?

Güncel+

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
vsync destekleri yok eğer konsola fps_max 0 yazar iseniz maximum fps sağlayabilirsiniz minecraft için pek birşey bilmiyorum çözüm üretemem size

Üye
8 HİZMET YILI
win10u güncelle olmazsa pc de bir sıkıntı olabilir
Güncelleme bir fayda etmedi :( Windowsu sıfırlamayı düşünüyorum fakat abim benim gibi düşünmüyor :confused:

ekran kartı yazılımından vsync tarzı bir ayar olmalı veya farklı bir adı sabitler oyunlarda onu kapat knk
Yapıldı işe yaramadı.

ekran kartı yazılımından vsync tarzı bir ayar olmalı veya farklı bir adı sabitler oyunlarda onu kapat knk
Yapıldı işe yaramadı.

Tamamdır dostum düzelmezse bana ulaşırsın özelden yazarsan daha iyi olur boşuna konuyu hortlatmıyalım
Knkm özelin açık değildi burdan yazıyorum güncelleme birşeyi değiştirmedi.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Nvidia bazen fps sabitlemesi yapabiliyor. Youtube'den araştırırsan çözümünü en doğru şekilde bulacaksın diye umuyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Nvidia masaüstüne gir ordan fps 60ı 144 yap yada aldığın fps okadardır başka oyunda dene
Csgoda en düşükte 80 fps alıyorum.Cs 1.6 da 60 fps almam normal değil ve sorunun nvidia ekran kartından olduğunu farkettim driveri tekrar kuruyorum.

Nvidia bazen fps sabitlemesi yapabiliyor. Youtube'den araştırırsan çözümünü en doğru şekilde bulacaksın diye umuyorum.
Ben de sorunun nvidia ekran kartından olduğunu fark ettim şimdi araştıracağım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
driver güncellemelerini kontrol etmeni öneririm fps inin sabit olmadığından emin ol eğer monitörün 60 hz den fazla değilse de çok takıntı etme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...