belkide gerçektir hocam her insan görmeden inanmam der o insanlar gibisiniz.Bence yalan. Tamamen stüdyo gibi geliyor bana uzay işi
Yok şu şekilde bir mantık yürütüyorum. Bundan yıllar önce Aya gidildiğini söyleyen koca bir yalan karşısındayız. Çok eski bir tarih yaklaşık 40-50 yıl önce. O zaman ki teknoloji çok mu iyiydi. Şimdi çığır açıp ayda mangal yakmamız gerekirdi. Ama daha sonradan oranın bir stüdyo olduğu ortaya çıktı. İnsan yapısı dünyada yaşamaya uygun. Oksijen yerçekimi vs. daha bilmediğim bir sürü şey. Uzay denen ise koca bir bilinmeyen. Koskoca bir meteor atmosferde parçalara ayrılıp da toz ve kum halinde dünyamıza düşüyor. Peki ya insan vücudu nasıl olurda o atmosfere girip çıkabiliyor. Dünyanın atmosferinin dışına çıkıldığına inanmıyorum tabi ki bu benim fikrim. Ama şu gerçeğide görmezden gelmemek lazım. Atmosferin alt tabakalarında yüksek irtifada bulunan uydular istosyanlar vs. olabilir. uydular zaten orada biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ama bunlar uzayda değiller. Alçak Yörüngedeler. Zaten günümüzde atmosferin yerden kaç km yukarıda olduğu hala bilinmemektedir. Bunları biraz araştırıp merak ettiğim için öyle bir cevap yazdım. Yoksa özgür hür irade tabi herkes herşeye inanmakta özgür. Bende yanılıyor olabilirimbelkide gerçektir hocam her insan görmeden inanmam der o insanlar gibisiniz.![]()
hocam saçma geliyorsa niye yorum yapıyorsun o zaman bakma geç faydalı olacak birşey atmadım bakmak isteyen baksın merak yani hem seni ne ilgilendirirdostum aşırı gereksiz şeyler paylaşıyorsun. Bana bunun ne faydası olacak anlamıyorum. Bana ne uzayda kaç kişi olduğundan ve bu bilgiler doğru mu yalan mı o bile belli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın
saçma olduğunu söyledim eminim herkes burada öyle düşünüyor ama sırf rank kasmak için sana teşekkür ediyorlar ama ben öyle değilimhocam saçma geliyorsa niye yorum yapıyorsun o zaman bakma geç faydalı olacak birşey atmadım bakmak isteyen baksın merak yani hem seni ne ilgilendirir![]()
tamam hocam iyi forumlar siz öyle olmayın yeter.saçma olduğunu söyledim eminim herkes burada öyle düşünüyor ama sırf rank kasmak için sana teşekkür ediyorlar ama ben öyle değilim![]()