Tam şuan uzayda kaç kişi olduğunu gösteren site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
tam şuan uzayda kaç kişi olduğunu, kimler olduğunu gösteren site.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şimdilik sadece 10 :)
Dünya nüfusuna oranla çok çok düşük

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gerçekten çok güzel bir siteymiş, teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Aga böyle siteleri nerden buluyorsun baya iyi canım sıkılınca giriyom

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bence yalan. Tamamen stüdyo gibi geliyor bana uzay işi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
maskın adamlarından başka kim vardır .d hiç düşünmemiştim acaba uzayda kaç kişi var diye konuyu görünce merak uyandırmaya başladı .çd

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
belkide gerçektir hocam her insan görmeden inanmam der o insanlar gibisiniz. :D
Yok şu şekilde bir mantık yürütüyorum. Bundan yıllar önce Aya gidildiğini söyleyen koca bir yalan karşısındayız. Çok eski bir tarih yaklaşık 40-50 yıl önce. O zaman ki teknoloji çok mu iyiydi. Şimdi çığır açıp ayda mangal yakmamız gerekirdi. Ama daha sonradan oranın bir stüdyo olduğu ortaya çıktı. İnsan yapısı dünyada yaşamaya uygun. Oksijen yerçekimi vs. daha bilmediğim bir sürü şey. Uzay denen ise koca bir bilinmeyen. Koskoca bir meteor atmosferde parçalara ayrılıp da toz ve kum halinde dünyamıza düşüyor. Peki ya insan vücudu nasıl olurda o atmosfere girip çıkabiliyor. Dünyanın atmosferinin dışına çıkıldığına inanmıyorum tabi ki bu benim fikrim. Ama şu gerçeğide görmezden gelmemek lazım. Atmosferin alt tabakalarında yüksek irtifada bulunan uydular istosyanlar vs. olabilir. uydular zaten orada biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ama bunlar uzayda değiller. Alçak Yörüngedeler. Zaten günümüzde atmosferin yerden kaç km yukarıda olduğu hala bilinmemektedir. Bunları biraz araştırıp merak ettiğim için öyle bir cevap yazdım. Yoksa özgür hür irade tabi herkes herşeye inanmakta özgür. Bende yanılıyor olabilirim :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum aşırı gereksiz şeyler paylaşıyorsun. Bana bunun ne faydası olacak anlamıyorum. Bana ne uzayda kaç kişi olduğundan ve bu bilgiler doğru mu yalan mı o bile belli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın

Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum aşırı gereksiz şeyler paylaşıyorsun. Bana bunun ne faydası olacak anlamıyorum. Bana ne uzayda kaç kişi olduğundan ve bu bilgiler doğru mu yalan mı o bile belli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın
hocam saçma geliyorsa niye yorum yapıyorsun o zaman bakma geç faydalı olacak birşey atmadım bakmak isteyen baksın merak yani hem seni ne ilgilendirir :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam saçma geliyorsa niye yorum yapıyorsun o zaman bakma geç faydalı olacak birşey atmadım bakmak isteyen baksın merak yani hem seni ne ilgilendirir :D
saçma olduğunu söyledim eminim herkes burada öyle düşünüyor ama sırf rank kasmak için sana teşekkür ediyorlar ama ben öyle değilim :D

Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu tür siteleri bulabileceğim belirli bir yer var mı acaba çok iyi bu arada teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...