İşlemci hızıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum çünkü önceden böyle bir şey yoktu sadece bir tane windows hizmeti işlemciyi fazla kullanıyorbus smilator diye bir uygulama var ordan işlemci hızını ayarlayabilirsin dostum
Lütfen boş random yorum atma
youtube de dediğim işlemi yapıyolar ancak ben o işlemi yaptığımda çalışmadıyoutebeden bak istersen dostum
deniyeceğimDostum onu yaptıktan sonra pc ye res atarmısın bendede aynı sorun vardı 300 400 k ram kullanıyordu yaptım düzeldi res at
sıkıntın kalmıcaktır dene şimdideniyeceğim
Malwarebytesla taradığımda 4 tane felan trojen bulldu çözümle dedim sonra da trojen remower diye bir uygulamayı denedim bir şey değişmedi mecbur formata kalıyorum galibasvchost'un içine trojan gizlenmiş malwarebytes ile tara sonra çözümleyip pc'yi yeniden başlat olmaz ise format.
Malesef mecbur formata kaldım gibi gözüküyor yine de yardım eden arkadaşlara teşekkürlerdüzeldi mi ?
Res attım herhangi bir şey değişmedi mecbur format atıcamsıkıntın kalmıcaktır dene şimdi
Ram değil sorun işlemciMalware ve trojan taraması yap genellikle scvchost exe olarak gözükür ve çok ram yer
Combofix indir tarat ondan sonra bi tam tarama yap anti virüs ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?