Tanışma (internet üzeri tanışma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
nasıl yani anlamadım ben tam olarak internet üzerinden nasıl evleniyorsun :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayırlı olsun öncelikle bence internetten anlaşan kişiler gerçekte de anlaşabilir bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Wowww
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Benimde arkadaşlarım var internet üzerinden tanışıp evlenen ama her hikaye öyle mutlu bitmiyor :) Bende biriyle tanışmıştımda insanlar yüzlerini reelde gösteriyor işte.Umarım senin için bir sorun olmaz kardeşim mutluluklar diliyorum sana.

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kimine göre zorlu kimine göre daha kolay bir ilişki süreci oluyor sonuçta uzaktan birileriyle tanışıyorsun ve onu tam haliyle tanımak hal ve haraketlerini öğrenmek zor olabilir. Bu arada hayırlı olsun Allah mesut etsin

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
allah mutlu bir ömür geçirmeyi nasip eylesin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Evlenme değilde sevgili olduk sonra yürümedi ailelerimiz öğrenince ayrılmak zorunda kaldık

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Baba Ankarada oturuyorum azardan şans eseri bi kızla tanıştım o da ankarada oturuyor imiş 2 3 ay çıktık sonra yol verdim angaralı kızlar çok kıskanç oluyor çekilmez çile :residentsleeper:
bende zaten azardan tanıştığım kızdan ne bekliyorsam sdjfksıj

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
@ragna42 internet üzeri evlenen derken? Ben öyle bir cümle yazmadım kaldı ki internet aracalığıyla tanışmadan bahsettim ve bu şekil birlikte olup evlenen var mı diye sordum.

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Benimde arkadaşlarım var internet üzerinden tanışıp evlenen ama her hikaye öyle mutlu bitmiyor :) Bende biriyle tanışmıştımda insanlar yüzlerini reelde gösteriyor işte.Umarım senin için bir sorun olmaz kardeşim mutluluklar diliyorum sana.
aynen doğrudur herkes ve herşey iyi olacak diye birşey yok kardeşim Allah razı olsun darısı başına Allah gönlüne göre versin :)

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
herkese öncelikle teşekkür ederim hem tebrikleriniz için hem yorumlarınız fikirleriniz eleştirileriniz için Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin Allaha emanet olun.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sanalda tanışıp evlenme olayına karşı değilim, ama sanalda insanları tam olarak tanıyacağını düşünmüyorum. Tanısan bile belli bir zaman gerekiyor eğer bu zaman aştıysa yani tam olarak seni sevdiğini gerçekten gördüysen ve yalancı bir insan olmadığını anladıysan, temiz kalpli birini bulduysan o zaman tabi ki evlen asla bırakma! Şimdiden hayırlı olsun inşallah allah bize de nasip eder...

Yaşlandık... :cryangry:

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sometime u dont need to met some one or some girl ? Cuz everthink broken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...