Tanışma ve Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ufak çaplı bir muhabbet açmak ve sizleri ufaktan tanımak isterim.Yorumlarınızı ve forum hakkındaki görüşlerinizi ve elestirilerinizi eksik etmeyin. iyi Forumlar

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ufak çaplı bir muhabbet açmak ve sizleri ufaktan tanımak isterim.Yorumlarınızı ve hakkındaki görüşlerinizi ve elestirilerinizi eksik etmeyin. iyi Forumlar
Valla kardeşim bende forumda yeni bir üyeyim pek tanıdıgım kişiler yok ama oyun fazlalıgı var piyasa da fakat hile olarak az secenek var suan loaderde hile sayısı arttırılmalı olarak düşünüyorum ve fikir olarakda web tabanlı oyunların hileleri gelmelerini isterim örnek veriyorum dragon awaken, league of angels 2 vb gibi

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Valla kardeşim bende forumda yeni bir üyeyim pek tanıdıgım kişiler yok ama oyun fazlalıgı var piyasa da fakat hile olarak az secenek var suan loaderde hile sayısı arttırılmalı olarak düşünüyorum ve fikir olarakda web tabanlı oyunların hileleri gelmelerini isterim örnek veriyorum dragon awaken, league of angels 2 vb gibi
Hile yapımcıları en fazla oynanan oyunların uzerinde duruyor.Arada sırada ellerinden gelen bir oyunsa istek üzerine kullanıcıların istedikleri hileyi yapmaya çalışıyorlar.Sen ek olarak gerekli yere konu açarak istediğin hileyi belirtebilirsin yapabilecekleri birşeyse yardımcı olmaya çalışırlar.İyi forumlar.

Üye
8 HİZMET YILI
Hile yapımcıları en fazla oynanan oyunların uzerinde duruyor.Arada sırada ellerinden gelen bir oyunsa istek üzerine kullanıcıların istedikleri hileyi yapmaya çalışıyorlar.Sen ek olarak gerekli yere konu açarak istediğin hileyi belirtebilirsin yapabilecekleri birşeyse yardımcı olmaya çalışırlar.İyi forumlar.
Şuan hala pasif üyeym onaylanınca ilk işim o olucal

Üye
8 HİZMET YILI
Hello, im new here ... can anyone help me with the verification of the loader? ADSOnay.exe opens / i open chrome (thats my default), typing memoryhackers.org on chrome and the ADSOnay.exe 's terminal wont interact or something ... PLS HELP !!! thanks in advance

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hello, im new here ... can anyone help me with the verification of the loader? ADSOnay.exe opens / i open chrome (thats my default), typing memoryhackers.org on chrome and the ADSOnay.exe 's terminal wont interact or something ... PLS HELP !!! thanks in advance
Hello there. If you watch this video, the problem will be solved.
https://memoryhackers.org/konular/memoryui-sistem-1-nasil-yapilir.29143/

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tanışmakla deyilde böyle konuşmak için konu açsaydın daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...