Süper Üye
dc ad paylasmak yasak diye biliyorumtanısalım kanka dc ısmını ver ıstrersen
Hangi Üniversite teknisyen beyBende yağız 21 yasindayim tıp okuyorum tanistigimiza memnun oldum
rtv ne ?Gürkan yaş 21 , rtv okuyorum kral memnun oldum
Rts yazcaktım yanlış oldu radyo televizyon ve sinemartv ne ?
o zamanlar gerçekten en güzel zamanlardı gidip internet kafedekilere hava atardım hile açıpöncelikle hoşgeldin çok samimi bir insana benziyorsun çok ısındım sana karşıbende eskiden wolftü hileleri kulanırdım forumdan ama üyemi idim değilmiydim hatırlamyorum bile çok güzel zamanlardı
hoş buldum, hileyle ilk wolftü de tanışmıştım.. o zaman küçüğüm tabi abim bilgisayara metin2-combat arms eu falan yüklüyordu onları oynuyordum, wolftü e de o başlatmıştı. Hilenin ilk zamanlar ne olduğunu bilmiyordum, ta ki internet kafeye gidene kadar. ortak paylaşım dosyalarından hile dağıtıyorlardı millet, bana da bir abi göstermişti. hile aşırı basit bir şeydi, rapid fire, sınırsız mermi falan vardı herhalde. o zaman dedim ki, biz bu oyunu boşa oynuyormuşuz. hileler başlamadan ya da fazla ortaya çıkmadan önce hayalet kurtla iki tapınakta hayalet kurtla sütunlarda tutunup beklemek bile çok güzel geliyordu. Ondan sonra yt de dwordu falan gördüm, foruma kayıt oldum. Foruma ilk girdiğimde site bu şekilde değildi, daha basitti tabi. Ortada chat alanı vardı. 20 kişi falan ordan makara muhabbet yapıyordu, insanlar hileden çıkan sorunları oraya yazıyordu. O chat beni foruma bağlamıştı. Sitede çince isimli biriyle, nader11ndeu kurucuydu. Keşke o zamanlara dönebilsek. Oyunlardan bile çok ayrı zevkler alıyordum, şimdi bilgisayarda birkaç oyunu 5-10 dk oynamaktan öteye geçemiyorum.öncelikle hoşgeldin çok samimi bir insana benziyorsun çok ısındım sana karşıbende eskiden wolftü hileleri kulanırdım forumdan ama üyemi idim değilmiydim hatırlamyorum bile çok güzel zamanlardı
Bende memnun oldum kanka, soldaki "1 yıldır üye" tarzındaki rozetleri nasıl o kısmına ekleyebiliyoruz?Tanıştığıma memnun oldum bende selin yaş 24 Bodrum 'da yaşıyorum Manitimm yokForum da aktif kalmayı severım Yardımcı Olmayıda
biraz hızlısın knk sakin =)tanısalım kanka dc ısmını ver ıstrersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?