Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
tankr io 1.9 altın hile, tankr io 1.9 android hile, tankr io 1.9 apk hile, tankr io 1.9 apk mod, tankr io 1.9 elmas hile, tankr io 1.9 hack apk, tankr io 1.9 hile apk, tankr io 1.9 mod apk, tankr io 1.9 money hack, tankr io 1.9 para hile, tankr io 1.9 tank hile, tankr io altın hile, tankr io android hile, tankr io apk hile, tankr io apk mod, tankr io elmas hile, tankr io hack, tankr io hack apk, tankr io hile apk, tankr io mod apk, tankr io money hack, tankr io para hile,memoryhackers,

Tankr.io v1.9 Para Apk Güncel 2018 [03.03.2018]
0EpbzZ.jpg

Son Güncelleme
03 Mart 2018

:özellik:
sınırsız para hileli
sınırsız elmas hileli

:yazı:
Tankr.io v1.9 PARA HİLELİ APK, tank savaş ve io oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını hotgames firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan orta seviyeli bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız tank ile bulunduğunuz savaş alanı içinde rakiplerinize karşı mücadele etmek ve hayatta kalmaya çalışmaktır. Tankr.io içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz tankı satın alabilir, rahatça geliştirip düşmanlarınıza karşı daima önde olabilirsiniz. Yıkıcı tanklar, bitmek bilmeyen mücadeleler, dünyanın dört bir yanından oyuncular ve dahası sizleri bekliyor. Tankr.io v1.9 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Tankr.io Play Store’da yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.

Bilgilendirme : hileyi kullanabilmek için lütfen kullan kısmındaki hile açıklamasını okuyun.

:kullan:
Tankr.io v1.9 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Tankr.io 1.9 para hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz, para miktarınız önemli değildir.

Tankr.io 1.9 elmas hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz, elmas miktarınız önemli değildir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-memoryhackersnet.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (turbobit.net) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

:calis:
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Aa ben bu oyunun hilesini arıyordum iyi oldu sağol

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Oyunu botlarla beraber oyniyorum bu apk da hiç zevk vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...