BluetoothTek jacklı mı çift mi veya usb mi?
O zama yazılımsal bir problem. monsterdaki Bluetooth ayarlarını kurcaladın mı? Veyahut aygıtı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi?Bluetooth
Denedim güncelledim falan ama yok nafile bazıları bluetooth eski versiyonları yüklemiş bazılarında işe yaramış ama onca driver arasında hangisinin çalışacağını bulmak işkence ve ben anlamıyorum driver yüklemekten kaldırmaktan pekO zama yazılımsal bir problem. monsterdaki Bluetooth ayarlarını kurcaladın mı? Veyahut aygıtı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi?
Aygıt yöneticisinden Bluetooth u bulup cihazı kaldır demen gerekir. Gerçi youtube da bir çok çözüm videosu da vardır. Bir göz at istersen.Denedim güncelledim falan ama yok nafile bazıları bluetooth eski versiyonları yüklemiş bazılarında işe yaramış ama onca driver arasında hangisinin çalışacağını bulmak işkence ve ben anlamıyorum driver yüklemekten kaldırmaktan pek
Hocam çok araştırdım da yok yaniAygıt yöneticisinden Bluetooth u bulup cihazı kaldır demen gerekir. Gerçi youtube da bir çok çözüm videosu da vardır. Bir göz at istersen.