TaoWB yaşına göre egoist bir ergendir bana göre, hiç de sarmaz izlemesi beni.Dostlar TaoWb izliyormusunuz ben 1 senedir izliyorum adam baya iyi oynuyor. Lol oynamaktansa izlemesi daha zevkli bence siz ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler
bencede öyle insanların anlamsız bi nefreti var hem okadar da egoist değil bence.2 senedir kendisini izliyorum videoları sarıyor egoistlik bence gayet normal derecede
katılıyorum dediğine fakat egoist konusunda sanki biraz egoist gibi davranıyorbencede öyle insanların anlamsız bi nefreti var hem okadar da egoist değil bence.
çok eskiden izlerdim ama biraz gelişmiş değiştirmiş kendini pek hoşuma gitmedi tavırlarıDostlar TaoWb izliyormusunuz ben 1 senedir izliyorum adam baya iyi oynuyor. Lol oynamaktansa izlemesi daha zevkli bence siz ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler
ilk takipçilerindenim hatta bi ara 50 tl atmıştım yayında donate olarak sayesinde nasus main oldum ama sonra sorunsal diye bi saçmalık çıkardı çok izlemiyorumDostlar TaoWb izliyormusunuz ben 1 senedir izliyorum adam baya iyi oynuyor. Lol oynamaktansa izlemesi daha zevkli bence siz ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler