If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Problem mi bilmiyorum ama bazen tilt oluyorum örnek vermem gerekirse google yazdım bir siteye girdim bir yazıyı okuyorum mesela 2. pencereye geliyorum tıklıyorum beni olduğum konudan direk atıyor yani google motoruna geri atıyor veya bir şeyler yazıyorum birisine forum üzerinden cevap verecekken sayfa yenileniyor ve 1. sayfaya geri atıyor (genelde 1 den sonraki sayfaları okurken) veya girdiğim konudan beni atıyor bir öncesinde hangi konuya girdiysem falan bunun bir çözümü var mı umarım anlatabilmişimdir çok sık olmuyor ama bazen insanı gerçekten tilt edebiliyor dediğim gibi kapatmak istiyorum nasıl kapatılabiliyorsa.(edge tarayıcı kullanıyorum)
edit: trojan yok bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim gerisini raporlayacam muhtemelen tarayıcıda bir özellik ama ben bunu kapatmak istiyorum arada olduğunu yazdım zaten bir virüs olsa ki değil reklam virüsü olur sekme açar veya belki sekme kapatır ama ben diyorum ki yeni bir işlem yaparken tarayıcı beni öncesinde ne yaptıysam oraya atıyor bunun varsa çözümünü istiyorum (Not: format atın demeyin zaten yeni format attım)
edit: trojan yok bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim gerisini raporlayacam muhtemelen tarayıcıda bir özellik ama ben bunu kapatmak istiyorum arada olduğunu yazdım zaten bir virüs olsa ki değil reklam virüsü olur sekme açar veya belki sekme kapatır ama ben diyorum ki yeni bir işlem yaparken tarayıcı beni öncesinde ne yaptıysam oraya atıyor bunun varsa çözümünü istiyorum (Not: format atın demeyin zaten yeni format attım)
Son düzenleme: