[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Merhaba Arkadaslar, Bugun Tarayicilarimizi Hizlandirmak istedim Bu Konuya Skype vb. Programlar Dahildir.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Hemen Programimiza Bakalim,[/FONT]
Programimiz Hem Windows Hemde Mac icin Secenek Sunuyor,
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]
Isletim Sistemiz Neyse Ona Gore Secip Indiriyoruz Boyutuda Cok Kucuktur.
Indirme Linklerini Asagida Verecegim,
Programimizi Indirdikten Sonra Kullanimi Cok Basittir Sadece Bir Butona Basiyorsunuz.
Not: Tarayiciniz ve Programlariniz Kapaliyken Kullanin Kapali Olmadigi Zaman Zaten Calismaz.
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]
ve Bukadar Arkadaslar.
Google Chrome Kullananlar icin Daha Bitmedi Hizimiza Hiz Katacagiz Simdi
Hemen Anlatima Geciyorum Buda Cok Basit Zaten Asagida Verecegim Linkten Tiklayip Google Chrome Magazasina Gidip Eklentiyi Kuruyorsunuz.
[/FONT]
[/FONT]
Ve Kurulum Bittikten Sonra Google Chromunuzdaki Gozle Gorulur Hiz Artisini Goreceksiniz,
Emege Saygi Acisindan Tesekkur Butonumuzu Kullanalim Arkadaslar,