Taric Rell Bugu Nasıl Yapılır? (exploit de denebilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
emeğine sağlık dostum yapması zormuş.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Emeğine sağlık dostum cidden çok güzel anlatım başarılı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık hocam ama ben bunu yapmaya üşenirim haliyle benim arkadaşlarım da bunu yapmaya üşenir. Biz de böyle bir kralız :D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Adım Adım anlatacağım ilk önce Taric ve Rell in bu rünü girmesi gerekiyor (bu exploitin anahtarı rell)
Ekli dosyayı görüntüle 85505
1. Adım: E menzilinin içindeyken Tarice e basın

2. Adım: E menzilinin dışına çıkın ve tekrar e basın

3. Adım takım arkadaşınıza tıklayın üstünde 2 stack siyah bir etki gözükecek bu etkiye göre zaten gir çık yapacağız

4. Adım E menzilinin dışına çıkın e basın bunu 2 kez tekrarlayın (çünkü üstünde 2 Stack var) 2. kez menzilin dışına çıktıysanız 3. de ise menzilin içine Rell (W) sü kullanıp havadayken e spamı atın takım arkadaşınıza ve 3 stack olacaktır bu olanları stackine göre tekrarlayın (3 stackse 3 kere gir çık 4. de ise W atıp E spamı atın takım arkadaşınıza)

5. Adım bunu 15 kez tekrarlayın (dilediğiniz kadar yapabilirsiniz) ama minimum 15 kez tekrarlayın.

6. Adım Bunu yaptıktan sonra adamlara saldırmaya başlayabilirsiniz Taricin E fullemesi gerekiyor (Jaksho olsa yeter ) Jak Sho 8 stack olunca zırhınız ve büyü direnciniz dupelanacaktır. (çoğalacaktır.) ama aktif kalması gerekiyor uzun bir süre jak sho nun her an fightta olmalısınız kısaca

DIP NOT (eğer ölürseniz stackleriniz gidecektir o yüzden aşırı safe oynayıp ölmemeye dikkat etmelisiniz Yapımı o kadar kolay değil)

Gerekli Itemler: Jak Sho ve Gargoyl

ÖRNEK VIDEO:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

TARİCİN RÜN

Ekli dosyayı görüntüle 85509

RELL'İN RÜN:

Ekli dosyayı görüntüle 85510

İYİ GÜNLER DİLERİM HERKEZE İLK AÇTIĞIM KONUYDU Kötü olabilir geri bildirim yapabilirsiniz isterseniz Mesajlarda
hocam eline sağlık fixlendimi bu yazarmısın ona göre denemeyi düşünüyorum

iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka ya çok geç gördüm bunu yüksek ihtimalle fixlemişlerdir şansıma :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...