Seçkin Üye
Yapıcı yorumlara açığım. Kendimi geliştirmek istiyorum....
Resmi büyütünce biraz daha güzel göüzülküyor tıklamayı dene istersenarka plan daha iyi olmalıydı bence ama yinede goog
Başlangıcım, teşekkürler.Başlangıcın mı bu arka plan hariç ön katman görselin neon ışıklı filan derken gayet başarılı lakin arka planı bir tekrardan düşün derim.
Teşekkürler, dikkate alıcamRenkler Neon Renkler Değil Biraz Daha Neon Renkleri Kullan Mavi için #063aff Uygun Olur Diye Düşünüyorum
Teşekkürler güzel yorumun için. Dikkate alıcamBeyaz şeritlerin uçları yuvarlatılmış olursa daha doğal görünür diye düşünüyorum.
Ayrıca RDP SHOP un turuncu gölgesi ile tuğla rengi birbirine girmiş gibi görünüyor , Kanımca...
Resmi büyütünce biraz daha güzel göüzülküyor tıklamayı dene istersenArka Plan Olmamış Sanki ?
Resmi büyütünce biraz daha güzel göüzülküyor tıklamayı dene istersenArka plan hariç iyi
Resmi büyütünce biraz daha güzel göüzülküyor tıklamayı dene istersengüzel ama kalitesi kötü bide arka planı iyi değil
Başka bir şey kalmadı zaten tamamen kötü deseydin lafı döndürmeye gerek yokArka plan ve yazı kötü
Teşekkürler.Yazın anlaşılmıyor ama neon güzel görünüyor.
Yorumun için teşekkürler fakat neon yazı için en iyi font Neon diye düşünüyorumFena Degil Fakat Baska Font kullanmanı öneririm![]()