Sade hocam bence.Güzele benziyor fakat çok dar biraz daha sade olursa iyi olur.
Gün geçtikçe memoryhackers web sitesini daha çok sevdimMerhaba arkadaşlar tasarımımız değişmiştir.
Görüş ve önerilerini alt kısımdan iletebilirsiniz.
Forumda gözünüze kötü gözüken öyle değilde böyle olsaydı gibi kısımları iletirseniz düzenliyorum. (uygun görürsem)
Tema renk tonlarında hafif değişiklik olabilir göz yormaması adına. Onun dışında Arka plan düzeltilecek ve tamamen dark olan bir tema eklenecek. Şu an betada olan temanın yenilenme süreci devam edecek.
Bu süreç içindeki anlayışınız için şimdiden teşekkürler ederiz. İyi Forumlar
Ekranın sağ yukarısında dilin solundaki butondan değiştirebilirsin. Eğer farklı tema kullanıyorsanız tema değiştirme butonu sol altta olucaktır.Bir seçenek görmüştürm temaları değiştirmek için onu bulamadım bir yeşillendirirseniz sevinirim dostlar
Cevabın için teşekkürler adminim değiştirdim. Elinize sağlık.Ekranın sağ yukarısında dilin solundaki butondan değiştirebilirsin. Eğer farklı tema kullanıyorsanız tema değiştirme butonu sol altta olucaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 69304
Elinize emeğinize sağlık insanlar için çalıışyorsunuz teşekkürler yenisi çok güzel olmuşMerhaba arkadaşlar tasarımımız değişmiştir.
Görüş ve önerilerini alt kısımdan iletebilirsiniz.
Forumda gözünüze kötü gözüken öyle değilde böyle olsaydı gibi kısımları iletirseniz düzenliyorum. (uygun görürsem)
Tema renk tonlarında hafif değişiklik olabilir göz yormaması adına. Onun dışında Arka plan düzeltilecek ve tamamen dark olan bir tema eklenecek. Şu an betada olan temanın yenilenme süreci devam edecek.
Bu süreç içindeki anlayışınız için şimdiden teşekkürler ederiz. İyi Forumlar