Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bana 2 aylık taşınabilir taahütsüz inernet lazım . Fiyat aylık 150 lira kadar olabilir. Sadece 2 ay kullanacağım. Böyle internet bilen var mı ?
Dostum 10Mbps limitsiz superbox aylık paket 200tl ama 200tl de onun modemine vermen lazım benim aldığım modem 200tl idi ama ben 4.5g paket almıştım 4.5g paketler daha hızlı olurlar ama kotalı olurlar 10mbps sana yetiyorsa alabilirsin
türkcell ve vodafonede taşınabilir modemler mevcut müşteri hizmetlerinden tam bilgi alarak fiyat ve sözleşme şartlarını dogru şekilde ögrenmeni tavsiye ederim
Leptop kullanıyorsan vın ı öneririm her yerde kullanabailirsin telefon için ve laptoplar içinde vodafonun interneti vardı taşınabilir onun ismini tam hatirlamiyorum
yabancı bir şirket biliyorum 2 ayda bir yenilemen gerek ama haberin olsun ayda yaklaşık 70,80 arası oluyormuş haberin olsun petraksıl sana adres veremem haberin olsun kolay gelsin iyi şanslar