Vayne ile içinden geçiyosun?geçen oyunlarda top, gnar ı feedledigi icin gnar tüm oyunun içinden geçti takımı geride kalmış olsa bile. ne kadar kasmış olursak olalım çelikyürekli gnarı durduramadık. ben gnar diyorum cunku op baya lakin küçük halindeyken dikkat etmek gerek
Çok rahat kasarsın vayne ile.vayne öneririm
güzel oynayıp iyi kitelamak gerek dostum iyi oynamak her babayiğidin harcı degilVayne ile içinden geçiyosun?
Orasıda bizim işimiz.güzel oynayıp iyi kitelamak gerek dostum iyi oynamak her babayiğidin harcı degil
vayne her elodaGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
xereath , samira , irelia oynayabilirsin kankam ama xerath oynarken dikkat et :dGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı
twitch kogmaw rahat çıkartır support duon varsa rahat rahat çıkarsın o ranktan ama adc oynamayıda az çok bilmen lazım yoksa sırf script var diye win alacaksın diye bir kaide yokGümüş eloda sc ile taşıyabileceğim kısaca takım geride kalsa bile kazandırabileceğim bir çar varmı