TBH: Task Bar Hero Unlimited Gold - DLC Unlocker

Çalışıyor Task Bar Hero Hack- Trainer — Unlimited Gold, XP Gain, All Unlocker [v1.00.11]

İndirmek için izniniz yok
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sadece cube xp çalışıyor ve 2k damage vuruyor başka bir şey yok , ben mi yapamadım yoksa güncel halimi budur?

Üye
Ben de Ban yedim ama tabi ki %0 diye inanmamıştım bunu göze alarak kullandım %0 yazıyor diye ban yemeyeceğini düşünmen garip olmuş :D

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
vac ban yedim sebebi nedir ?
Oyunda VAC ban koruması yokken bile mi? :D
görsel_2026-06-09_165916375.png

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben de Ban yedim ama tabi ki %0 diye inanmamıştım bunu göze alarak kullandım %0 yazıyor diye ban yemeyeceğini düşünmen garip olmuş :D
vac ban yedim sebebi nedir ?
ban yemeniz imkansız oyunda vac ban bile yok nasıl yemeyi başarıyorsunuz? olmayan şeyi? oyunda sadece game ban yiyebilirsiniz. oda inject yöntemi ile kullanılan hileler için geçerli. ce filan açarsanız. Bu hileden yemezsiniz. oyuna birşey inject etmiyoruz. gidip başka hileler kullanıp ban yediyseniz ki yiyebilirsiniz. şuan için bu hileyi kullanan 30 kişi mevcut kimse ban yemedi bi siz akıllılar yediniz. inandırıcı değil.

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ban yemeniz imkansız oyunda vac ban bile yok nasıl yemeyi başarıyorsunuz? olmayan şeyi? oyunda sadece game ban yiyebilirsiniz. oda inject yöntemi ile kullanılan hileler için geçerli. ce filan açarsanız. Bu hileden yemezsiniz. oyuna birşey inject etmiyoruz. gidip başka hileler kullanıp ban yediyseniz ki yiyebilirsiniz. şuan için bu hileyi kullanan 30 kişi mevcut kimse ban yemedi bi siz akıllılar yediniz. inandırıcı değil.
kral valla banlandım bende sadece cubexp açıktı zaten başka bişey açmadım
1781021741774.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sadece cubexp açıktı ben kullandığım birşey içinde kimseye iftira atmam çoğu kişide yaşamış sorunu demekki atıyor ban bu tepkiniz gerçekten fazla.

Oyunda VAC ban koruması yokken bile mi? :D
Ekli dosyayı görüntüle 109043
ban yemiş çoğu kişi birde oyunda vac ban yasağı var steamde tartışmalara bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sadece cubexp açıktı ben kullandığım birşey içinde kimseye iftira atmam çoğu kişide yaşamış sorunu demekki atıyor ban bu tepkiniz gerçekten fazla.

ban yemiş çoğu kişi birde oyunda vac ban yasağı var steamde tartışmalara bakmanızı öneririm.
Oyunda VAC ban yasağı bulunmuyor, geliştirici yasağı bulunuyor. Bu sayede trade yapamıyorsunuz. Bence kaynağınıza tekrar bakın :)

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Merhabalar talimatları ilerliyerek hileyi kurdum fakat bi türlü aktif hale getiremedim bunla akalalı yardımcı olurmusunuz

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
öncelikle emeğiniz için teşekkürler. göze batacak, tespit edilmenizi kolaylaştıracak şeyleri kullanmamak en iyisi. oyunun genel yapısı itibariyle itemler doğrudan pazara alınabilir olduğu için yasaklandığınız zaman profilinizde kırmızı ibare çıkıyor. bu sebeple seçeneklerin güvenli olup olmadığına karar vermek için ana hesabınızda kullanmayın. yasaklar doğrudan gamemaster tarafından yapılıyor, oyunda vac yok. ancak dediğim gibi steam bağlantılı trade sistemi olduğu için manuel yasak yeseniz bile vac yemiş olarak görünüyorsunuz. dikkat edelim.