Onaylı Üye
vac ban yedim sebebi nedir ?
%0 ban durumu şuan için
vac ban yedim sebebi nedir ?
%0 ban durumu şuan için
Eski versiyon hile ve oyunu indirmen lazımSadece cube xp çalışıyor ve 2k damage vuruyor başka bir şey yok , ben mi yapamadım yoksa güncel halimi budur?
ski versiyon hile ve oyun
nereden bulabilirim peki ?Eski versiyon hile ve oyunu indirmen lazım
Oyunda VAC ban koruması yokken bile mi?vac ban yedim sebebi nedir ?
Ben de Ban yedim ama tabi ki %0 diye inanmamıştım bunu göze alarak kullandım %0 yazıyor diye ban yemeyeceğini düşünmen garip olmuş![]()
ban yemeniz imkansız oyunda vac ban bile yok nasıl yemeyi başarıyorsunuz? olmayan şeyi? oyunda sadece game ban yiyebilirsiniz. oda inject yöntemi ile kullanılan hileler için geçerli. ce filan açarsanız. Bu hileden yemezsiniz. oyuna birşey inject etmiyoruz. gidip başka hileler kullanıp ban yediyseniz ki yiyebilirsiniz. şuan için bu hileyi kullanan 30 kişi mevcut kimse ban yemedi bi siz akıllılar yediniz. inandırıcı değil.vac ban yedim sebebi nedir ?
Were you banned for using only this trainer, or did you use another one?Ben de Ban yedim ama tabi ki %0 diye inanmamıştım bunu göze alarak kullandım %0 yazıyor diye ban yemeyeceğini düşünmen garip olmuş![]()
kral valla banlandım bende sadece cubexp açıktı zaten başka bişey açmadımban yemeniz imkansız oyunda vac ban bile yok nasıl yemeyi başarıyorsunuz? olmayan şeyi? oyunda sadece game ban yiyebilirsiniz. oda inject yöntemi ile kullanılan hileler için geçerli. ce filan açarsanız. Bu hileden yemezsiniz. oyuna birşey inject etmiyoruz. gidip başka hileler kullanıp ban yediyseniz ki yiyebilirsiniz. şuan için bu hileyi kullanan 30 kişi mevcut kimse ban yemedi bi siz akıllılar yediniz. inandırıcı değil.
sadece cubexp açıktı ben kullandığım birşey içinde kimseye iftira atmam çoğu kişide yaşamış sorunu demekki atıyor ban bu tepkiniz gerçekten fazla.ban yemeniz imkansız oyunda vac ban bile yok nasıl yemeyi başarıyorsunuz? olmayan şeyi? oyunda sadece game ban yiyebilirsiniz. oda inject yöntemi ile kullanılan hileler için geçerli. ce filan açarsanız. Bu hileden yemezsiniz. oyuna birşey inject etmiyoruz. gidip başka hileler kullanıp ban yediyseniz ki yiyebilirsiniz. şuan için bu hileyi kullanan 30 kişi mevcut kimse ban yemedi bi siz akıllılar yediniz. inandırıcı değil.
ban yemiş çoğu kişi birde oyunda vac ban yasağı var steamde tartışmalara bakmanızı öneririm.
Oyunda VAC ban yasağı bulunmuyor, geliştirici yasağı bulunuyor. Bu sayede trade yapamıyorsunuz. Bence kaynağınıza tekrar bakınsadece cubexp açıktı ben kullandığım birşey içinde kimseye iftira atmam çoğu kişide yaşamış sorunu demekki atıyor ban bu tepkiniz gerçekten fazla.
ban yemiş çoğu kişi birde oyunda vac ban yasağı var steamde tartışmalara bakmanızı öneririm.
yardımcı olabilirmisin ben yapamadım+rep eline sağlık hocam.