Onaylı Üye
Beyler sentez nasıl yapıyoruz uygula dedim her şey yeşil oyuna giriyorum oyunu kapat diyor uygulamada
uygula dedikten sonra aktif oluyor zaten kapatıp oyuna geçiyorsun kapatmak için tekrar açıp uygulayı geri alcaksın yoksa hep aktif halde devam eder ve sentez yapma anında 100 lvl oluyor ve yasaklanırsın mutlak yersin ama ne zaman belirsizBeyler sentez nasıl yapıyoruz uygula dedim her şey yeşil oyuna giriyorum oyunu kapat diyor uygulamada
sadece cubeXP var onu aktif etmiyim mi o zaman hilenin başka bir özelliği kalmıyor sanırsamuygula dedikten sonra aktif oluyor zaten kapatıp oyuna geçiyorsun kapatmak için tekrar açıp uygulayı geri alcaksın yoksa hep aktif halde devam eder ve sentez yapma anında 100 lvl oluyor ve ban yersin mutlak yersin ama ne zaman belirsiz
evet onu aktif edince kapat ve oyuna gir kullanmaya başlıyorsun kapatmak için de tekrar girip geri al diyorsun sonra normale dönüyor. aktif iken sentez yapmanı önermem tespit ediliyorsun direksadece cubeXP var onu aktif etmiyim mi o zaman hilenin başka bir özelliği kalmıyor sanırsam
Eyvallah yani kısaca kullanma ensene vururlar diyorsunevet onu aktif edince kapat ve oyuna gir kullanmaya başlıyorsun kapatmak için de tekrar girip geri al diyorsun sonra normale dönüyor. aktif iken sentez yapmanı önermem tespit ediliyorsun direk
kesinlikle öyle oluyor ama küp harici seviye ve gold çok rahat kasıyor slotlara da tek atıyorEyvallah yani kısaca kullanma ensene vururlar diyorsun![]()
kral ban yedin mibenimkide 100 oldu yanlışıkla bastım şuan ban yok