bendeValla benim için şekerli herhangi bişey tatlıdır yerim yani hepsini
mesela birkeresinde künefeye dil peyniri dediler tatlı tuzlu oldu o yenmedi mesela.Çoğu tatlının aşırı hassas yapım noktaları var onlardan biri bile kaçsa tatlı bozuluyor. Tatlı yaparken ayarı kaçırdığınızda nasıl bir tepki veriyorsunuz oturup olsun yerim mi diyorsunuz mesela
Şerbeti fazla kaçırma kardeşimÇoğu tatlının aşırı hassas yapım noktaları var onlardan biri bile kaçsa tatlı bozuluyor. Tatlı yaparken ayarı kaçırdığınızda nasıl bir tepki veriyorsunuz oturup olsun yerim mi diyorsunuz mesela
küçükken canım tatlı çektiğinde suya şeker atıp karıştırır içerdimValla benim için şekerli herhangi bişey tatlıdır yerim yani hepsini
aynı benTadı bozulsa da malzeme boşa gitmesin diye yiyorumZ
geçmiş olsunmesela birkeresinde künefeye dil peyniri dediler tatlı tuzlu oldu o yenmedi mesela.
Aynen kanka bende yapardım onu baya iyi oluyorduküçükken canım tatlı çektiğinde suya şeker atıp karıştırır içerdim
nerede eski günlerin tadı...Aynen kanka bende yapardım onu baya iyi oluyordu
nefes alsın yeterbro hiç farketmez yer geçerimX D
Bizimkiler sürekli sütlaç yapardı en sevdiğim tatlınerede eski günlerin tadı...
sütlaç iyidir de onun da kıvamını tutturmak biraz şeyBizimkiler sürekli sütlaç yapardı en sevdiğim tatlı
Çok hafif sulu olacak böyle ufffsütlaç iyidir de onun da kıvamını tutturmak biraz şey
üstüne tarçın biraz da ceviz bol pirinçliÇok hafif sulu olacak böyle ufff
Miss gibi olur vallahi canım çektiüstüne tarçın biraz da ceviz bol pirinçli
a101'de güveçte sütlaç vardı onları alıp güvecini saklardıkMiss gibi olur vallahi canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?