- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
red mi ve oppo oke bakıyorum şimdired mı not 8 128 gb al hocam tam fıyat performans urunudur
red mi ve oppo oke bakıyorum şimdired mı not 8 128 gb al hocam tam fıyat performans urunudur
oppo ve xiaomi'nin 4-5-6 bandındaki telefonlarının bir çoğu iphone'un çıkardığı en son sürüm telefonlarla arasında 5-6 bin tl oynamasına rağmen rakiptir. bunu sorgulamalıyız bence önceşimdi incelicem oppoyu teşekkür ederimm
Razer Phone 2 tavsiye olarak arastır bak derımios istemiyor malesef
Post automatically merged:
konuşma süresi ve oyun 5vs5 mob oynuyor
fam allak bullak oldu suanDostum o bütçeye alınacak cihazlar; Samsung S10, Huawei P30 Pro, Mi Note 10 Pro.
Yerinizde olsam o bütçeye P30 Pro alır geçerim.![]()
oppo reno 3 pro kardeşim başka bakma on numara telefon.ben iponeXmax kullanıcısıyım ve çok memnunum. Eşime yeni bir telefon almak istiyoruz fakat o ios istemiyor. diğer konu başlıklarını okudum lakin bilen bilmeyen yazmış o yüzden tatminkar bir cevap bulamadım. bütçe 6000₺ civarı tavsiyeniz varmıdır?
notyunda oynuyor telefonda
Hocam kamerasını incele yeter zaten. Pro cihaz olduğu için ram, depolama, işlemci gibi hususlar üst seviye zaten. Kamerayı görsen sen bile geçiş yapabilirsin, o derece.ka
fam allak bullak oldu suanonuda aldım listeye öneri için teşekkür ederim
+1redmi note 8 veya daha üstü al
teşekkürleroppo reno 3 pro kardeşim başka bakma on numara telefon.
p40 çıkmış inceleme yapabildiniz mi hiç fiyat olarak biraz yüksek amaHocam kamerasını incele yeter zaten. Pro cihaz olduğu için ram, depolama, işlemci gibi hususlar üst seviye zaten. Kamerayı görsen sen bile geçiş yapabilirsin, o derece.![]()
daha öncede yazmıştım oyun da oynuyor kendisi ve telefon görüşmeside uzun oluyo annesiyle falanNasıl bir telefon istedine bağlı oyun telefonumu yoksa gündelik standart telefonmu