I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Senden istediğim bir program var dostum. programın çalışma mantıgı şöyle bulundugun bir konumda 5-10 dakikadan dan fazla durduğunda, bulundugun bölgenin wc - polis merkezi- fırın vs vs. gibi yerinlerin kuş bakışı şeklinde haritalanmasını istiyorumÖncelikle Selamun Aleyküm MH forumu, ben orta seviye c# biliyorum ve bir kaç program yazarak kendimi geliştirmek ve bildiğim şeyleri unutmamak istiyorum ancak ne kodlayacağım konusunda kararsızım. Sizin ihtiyacınız olan "ulan şöyle bir program olsa ne kadar iyi olurdu" dediğiniz program tavsiyeleri var ise lütfen konuya mesaj olarak atın. Ben kodlayayım ve programı size vereyim (tabi ki virustotal sonuçları ile birlikte) böylece hem ben pratik yapayım hem de siz de işinize yarayacak program sahibi olun. Geri dönüşleri bekliyorum.
NOT : Orta seviye biliyorum dili, lütfen fazla uçmadan basit programlar talep edin.
Teşekkürler
Sence biraz abartılı olmadımı m4Senden istediğim bir program var dostum. programın çalışma mantıgı şöyle bulundugun bir konumda 5-10 dakikadan dan fazla durduğunda, bulundugun bölgenin wc - polis merkezi- fırın vs vs. gibi yerinlerin kuş bakışı şeklinde haritalanmasını istiyorum
orta seviye dedi kardeşim zor olan bir yanı yok bende yazılımla azda olsa uğraşıyorum, arkadaş c# kullanıyor tabi php den de yardım alarak kolaylıkla yazabiliceğini düşünüyorum sadece zamanını alır, zaten google haritalardan faydalanacak en büyük kod satırının oldugu bölümü direkt hazır alıcak nerdeyseSence biraz abartılı olmadımı m4
Fikir güzel ancak PC için kodlayabilirim, android için yapamam muhtemelen.Senden istediğim bir program var dostum. programın çalışma mantıgı şöyle bulundugun bir konumda 5-10 dakikadan dan fazla durduğunda, bulundugun bölgenin wc - polis merkezi- fırın vs vs. gibi yerinlerin kuş bakışı şeklinde haritalanmasını istiyorum
cidden bu konuda yardımcı olabilcek varsa sevinirimÖncelikle Selamun Aleyküm MH forumu, ben orta seviye c# biliyorum ve bir kaç program yazarak kendimi geliştirmek ve bildiğim şeyleri unutmamak istiyorum ancak ne kodlayacağım konusunda kararsızım. Sizin ihtiyacınız olan "ulan şöyle bir program olsa ne kadar iyi olurdu" dediğiniz program tavsiyeleri var ise lütfen konuya mesaj olarak atın. Ben kodlayayım ve programı size vereyim (tabi ki virustotal sonuçları ile birlikte) böylece hem ben pratik yapayım hem de siz de işinize yarayacak program sahibi olun. Geri dönüşleri bekliyorum.
NOT : Orta seviye biliyorum dili, lütfen fazla uçmadan basit programlar talep edin.
Teşekkürler
Kardeşim ben de yazılım dilleri arasında C# da orta seviyeyim bu arada Windows forms ile nitelikli programlar geliştirebilirsin.Sadece c# yetersiz çoğu zaman.İkisini harmanlaman lazım.Öncelikle Selamun Aleyküm MH forumu, ben orta seviye c# biliyorum ve bir kaç program yazarak kendimi geliştirmek ve bildiğim şeyleri unutmamak istiyorum ancak ne kodlayacağım konusunda kararsızım. Sizin ihtiyacınız olan "ulan şöyle bir program olsa ne kadar iyi olurdu" dediğiniz program tavsiyeleri var ise lütfen konuya mesaj olarak atın. Ben kodlayayım ve programı size vereyim (tabi ki virustotal sonuçları ile birlikte) böylece hem ben pratik yapayım hem de siz de işinize yarayacak program sahibi olun. Geri dönüşleri bekliyorum.
Teşekkürler
Sanki bu bi discordChat programı odalar olusturulabilen arkadaş eklenebilen odaya şifre koyulabilen odadan kişileri banlayabileceginiz bir chat programı yapabilirsin.
Kanka e ticarete başlamak için bi web sayfası yaptırmnın maliyeti ne kadardır acaba? biliyorsudur diye tahmin ederiyorumYoutube da murat yücedağın videoları vardı onlara bakabilirsin aslında güncelleniyor sanırım sürekli aradığını bulabilrisin.
Web sitesi e-poslu mu olacak possuz mu ?Kanka e ticarete başlamak için bi web sayfası yaptırmnın maliyeti ne kadardır acaba? biliyorsudur diye tahmin ederisin.
E poslu demedenden an ladıgım kadarıyla e fatura galiba eğer onu kast ediyorsan evet e poslu olması daha iyidirWeb sitesi e-poslu mu olacak possuz mu ?
sanal poslu mu yani insanlar web siteden kartlarıyla direk alışveriş yapabilecek mi ?E poslu demedenden an ladıgım kadarıyla e fatura galiba eğer onu kast ediyorsan evet e poslu olması daha iyidir
Evet direkt alışveriş yapabilicekler. Şuan elimde büyük bi depo var aldıgım ürenleri de oraya koyacagım zaten bu konuda bilgim az amasanal poslu mu yani insanlar web siteden kartlarıyla direk alışveriş yapabilecek mi ?
8-15 k değişir web site yaptırman bilgin olsun o zamanEvet direkt alışveriş yapabilicekler. Şuan elimde büyük bi depo var aldıgım ürenleri de oraya koyacagım zaten bu konuda bilgim az ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?