400 lp enjoyer
Süper Üye
Valla ne yalan söyleyeyim benim de canım çekti .dW ve E'si çok bozuk ya cidden script ile iyi oluyor, canım çekti gidiyim de 2 tur oynayayım
adı adc main olan arkadaşınhangi config kullanıyorsn?
teşekkürler onaylı üye olduğumda deniyeceğim.Selamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda script ile ne oynayalım diyenleri görmüştüm. Bir nebze faydam dokunur belki.
Bot lanede script ile oynamak isteyenler arkadaşlar Xayah açıksa oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben tek giriyorum prem yok. Siz kendinize bir arkadaş bulursanız rakan oynayacak çok daha iyi olur.
Plat-Dia eloda lose yüzü görmedim 2 gündür. Umarım hesap ban yemez
Bu maçta yanımda rakan bile yoktu. Soraka sürekli öldü. Midimiz hiç bir şey yapmadı ama nafile. Şampiyon 1v9 atıyor sc ile
Evet evetW ve E'si çok bozuk ya cidden script ile iyi oluyor, canım çekti gidiyim de 2 tur oynayayım
ne demek hocam kolay gelsinteşekkürler onaylı üye olduğumda deniyeceğim.
@Adc Main hocanın configini kullanıyorum ama sadece ulti kısmında değişiklik yaptım. Geri kalan aynıhangi config kullanıyorsn?
bir duo bulsam denicem valla namiyle iyi gider hocamlcuianda güzel gidiyor tavsiye ederim
hangi config kullanıyorsun kralSelamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda script ile ne oynayalım diyenleri görmüştüm. Bir nebze faydam dokunur belki.
Bot lanede script ile oynamak isteyenler arkadaşlar Xayah açıksa oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben tek giriyorum prem yok. Siz kendinize bir arkadaş bulursanız rakan oynayacak çok daha iyi olur.
Bu maçta yanımda rakan bile yoktu. Soraka sürekli öldü. Midimiz hiç bir şey yapmadı ama nafile. Şampiyon 1v9 atıyor sc ile
xayah ve xerath en iyi sc karakterleri zaten.Selamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda script ile ne oynayalım diyenleri görmüştüm. Bir nebze faydam dokunur belki.
@Adc Main configini kullanıyorum hocamhangi config kullanıyorsun kral
evet hocam ben xayahın böyle olduğunu bilmiyordum. aramda geldi oynadım o zaman farkettimxayah ve xerath en iyi sc karakterleri zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?