Seçkin Üye
Alıyorum bir
kokusu 
Eline sağlık kral xayah baya iyi çalışıyor yaSelamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda script ile ne oynayalım diyenleri görmüştüm. Bir nebze faydam dokunur belki.
Bot lanede script ile oynamak isteyenler arkadaşlar Xayah açıksa oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben tek giriyorum prem yok. Siz kendinize bir arkadaş bulursanız rakan oynayacak çok daha iyi olur.
Plat-Dia eloda lose yüzü görmedim 2 gündür. Umarım hesap ban yemez
Bu maçta yanımda rakan bile yoktu. Soraka sürekli öldü. Midimiz hiç bir şey yapmadı ama nafile. Şampiyon 1v9 atıyor sc ile
kesinlikle deneyeceğim, ayrıca kaç k hasar attınız?Selamlar arkadaşlar. Umarım hepinizin keyfi yerindedir. Forumda script ile ne oynayalım diyenleri görmüştüm. Bir nebze faydam dokunur belki.
Bot lanede script ile oynamak isteyenler arkadaşlar Xayah açıksa oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben tek giriyorum prem yok. Siz kendinize bir arkadaş bulursanız rakan oynayacak çok daha iyi olur.
Plat-Dia eloda lose yüzü görmedim 2 gündür. Umarım hesap ban yemez
Bu maçta yanımda rakan bile yoktu. Soraka sürekli öldü. Midimiz hiç bir şey yapmadı ama nafile. Şampiyon 1v9 atıyor sc ile
maç 21 dk sürdü hocam. 25k hasar vurmuşumkesinlikle deneyeceğim, ayrıca kaç k hasar attınız?
aphelios bilmediğim için korkuyorum biraz denemeyi düşünüyorum bende hocam. teşekkürlerAphelios oynayabilirseniz oda önerimdir.Dediğin gibi xayahda bayağı kite mekaniği olan bir karakter
hocam adc main config ile oynuyorum. tabi space basıp bırakmıyorum. gerektiği yerde skilleri kendiniz atabilirsiniz.bir bende bozuk herhalde çar 3 defa oynadım 3ünde de saçmalıyordu
Evet hocam. el alışınca şampiyona yaklaşan yarı canı yiyorEl alışınca aşırı güçlü oluyor.
Ağzımızı hayra açalım hocamAlıyorum birkokusu
![]()
Mimlenmiş bir şampiyon o yüzden oynamıyorum hocamXayah boş kogmaw oyna
Kendisi 2 kişiyi tutabilecekse atıyor yoksa atmıyor. Manuel atmak daha mantıklı yine de hocam. Tüylerin çizgisini gösteriyorhocam bıçakları çekerken kimi zaman tam çekmesini düşündüğüm anda çekmiyor. yani doğru hesabı nasıl yapacağız. q w e yaptığında 3. lvlde w ile comboladığı için q nun bıcakları havadayken e ile çekersen adam havada arkasında düşen yaprağı hesap edemiyor kacmıyor son bıcak da arkasında düştüğü anda kendini çekiyor o zamanlamayı ayarlarsan. manuel olark yapıyorum ama scye bi türlü yaptıramadım