tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkdaşalr 3 tane kulaklık soylicem size 4 de olabilir şimdi beyler herkees 1 yorum atsın millet o yorumu beginsin ona göre alcam lu an sipariş vericem hatta

1-james donkey 710
2-james donkey 711
3-gamepower medusa
4-rampage x titan

bunlar arasında soyleyin ricam olur gidip incelemeleri 5 dk izleyin bana oyle tavsiye lütfen ardımcı olursanız sevinirim

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
rampage x titan mikrofon kalitesi ve rgb görünümüyle beni daha fazla cezbediyor :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
james donkey 711 tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 711 in incelemesine baktım çoğu kişi sert ses kalitesi o kadarda iyi değil diyor çok kararsızım

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 711 in incelemesine baktım çoğu kişi sert ses kalitesi o kadarda iyi değil diyor çok kararsızım
madem öyle neden seceneklere koydun ki ?
laf olsun diyemi koydun ?
sordun millet 2 dedi yok ses sert vs diyorsun o zaman listene koymayacaktın.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
madem öyle neden seceneklere koydun ki ?
laf olsun diyemi koydun ?
sordun millet 2 dedi yok ses sert vs diyorsun o zaman listene koymayacaktın.
arkadaşım ben o adamların soyledini diyorum ben bu kulaklığı alıp ömür boyu kullanmak istiyorum o yuzden biraz endişeliyim kusura bakma tekrardan

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
estafurullah kusurluk degil ben yada başkası ne dese boş sen önce kendin belirle
örnek ben dedim sen aldın ama taktın ilk eline aldıgında o kulaklık sana zindan gelir o yüzden bence bu tarz soru yerine hangisi daha iyi diyip soru sorarsan onun üzerinden seçim yaparsan mantıklı olur gibime geliyor

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
estafurullah kusurluk degil ben yada başkası ne dese boş sen önce kendin belirle
örnek ben dedim sen aldın ama taktın ilk eline aldıgında o kulaklık sana zindan gelir o yüzden bence bu tarz soru yerine hangisi daha iyi diyip soru sorarsan onun üzerinden seçim yaparsan mantıklı olur gibime geliyor
açıkcası benim gönlüm rampage x titanla gamepower medusa arasında incelemesini izleyip o yonden tavsiye edermisin 2 sini zahmet olmassa sana

schizophren
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben olsam gamepower'i tercih edebilirdim

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
açıkcası benim gönlüm rampage x titanla gamepower medusa arasında incelemesini izleyip o yonden tavsiye edermisin 2 sini zahmet olmassa sana
ikisi arasında seçim yapmam gerekirse Rampage derim ben ama son tercih her zaman senin elbette.
Post automatically merged:

ben olsam gamepower'i tercih edebilirdim
:) :) edebilirim mi ????
yoksa ederim mi ????
ikisinin arasında çelişki var?

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ikisi arasında seçim yapmam gerekirse Rampage derim ben ama son tercih her zaman senin elbette.
Post automatically merged:

:) :) edebilirim mi ????
yoksa ederim mi ????
ikisinin arasında çelişki var?
ayn 2 si arasında kararsızım açıkcası benim için gorunum değil rahatlık ve net ses kasmak

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
220 TLYE orjinal garantili sifir kutulu Razer Hammedhead V2 Pro Kulakici kulaklik satan bi abi var tanidik istersen, hemde kulaklik kalitesi cok iyi hem gaming hemde telefon icin kullanilebilir kalitesi de cok iyi dostum

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
220 TLYE orjinal garantili sifir kutulu Razer Hammedhead V2 Pro Kulakici kulaklik satan bi abi var tanidik istersen, hemde kulaklik kalitesi cok iyi hem gaming hemde telefon icin kullanilebilir kalitesi de cok iyi dostum
açıkcası razer pek sevmem hemde 7.1 varsa belki ama razer gerçekten sevmem bi kere almıştım yeni açtım kutudan ve sol taraf çalmışmıyordu mağazada çok guvenliiydi yani ama razer gerçekten sevmem

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
James donkeyin kulaklıkları çok güzel diğerlerinden daha kullanışlı ve kaliteli

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bunlardan birisini istersen Gamepower kullandim ses kalitesi olarak cok iyi hemde baya baya iyi asiri bir sesi hoporlor gibi o derece disari tasiyor sesi mikrofunuda iyiydi ama 5-6 saat kullandiktan sonra kulaklarik agriyordu rahatsiz ediyordu bi 30 aniye cikarip takmam gerekiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...