Tavuk Yumurta Çiftliği kurulumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 65bin tl bütçem var.Yumurta üretimi yapan tavuk çiftliği kurmak istiyorum.Elimdekiler boş arazi ve 65bin tl.Gideri minimum karı yüksek seviyede tutabilmem için önerileriniz nelerdir?Daha önce yapan vs bilgisi olan kurulum ve sonraki süreçlerle ilgili bilgiler verebilir mi?

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
abim bence pandemiden sonra başlamalısın benim amcamda bu işi yapıyor kendi köyünde ona sorup sana dönüş yaparım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Konu ile bilgim yok. Fakat bu tarz şeylerde artık devlet desteği fazla miktarda var yerinde olsam onlarıda araştırırdım maddi olarak biraz daha rahat bir şekilde hareket edersin.

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ataks veya lohman düşün lohmanlar çok dayanıklı ataks az yer ve iyi yumurtlar benim önerim ataks ha dersen ben lohman seviyorum oda isabetli bir seçim olur horoz atacaksan aralarına pleymut değil hint kırması hem tavuklara karşı iyidir saldırganlığı azdır bi ligorin kadar insana vurmaz ve heybetli olur çok güzel hayvanlar, Ligorinden uzak dur ben hobi olarak erzurumda besliyorum ve açıkcası ligorin ırkını beğenmedim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tavuklarda hastalık sorunu çok sıkıntı 1 gecede tamamı ölebiliyor. dikkat etmek lazım iyice tecrübeli bir arkadaştan destek şart

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ataks veya lohman düşün lohmanlar çok dayanıklı ataks az yer ve iyi yumurtlar benim önerim ataks ha dersen ben lohman seviyorum oda isabetli bir seçim olur horoz atacaksan aralarına pleymut değil hint kırması hem tavuklara karşı iyidir saldırganlığı azdır bi ligorin kadar insana vurmaz ve heybetli olur çok güzel hayvanlar, Ligorinden uzak dur ben hobi olarak erzurumda besliyorum ve açıkcası ligorin ırkını beğenmedim.

bilgi için teşekkür ederim bende ataks ile başlamayı düşünüyorum.Horoz detayı güzelmiş :) Hakkımızda hayırlısı olsun.
Post automatically merged:

abim bence pandemiden sonra başlamalısın benim amcamda bu işi yapıyor kendi köyünde ona sorup sana dönüş yaparım
Çok makbule geçer dostum.Satışlar,fiyatlar ayrıca Kafes mi,gezen mi o konudada detay verirsen cok sevinirim.

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bilgi için teşekkür ederim bende ataks ile başlamayı düşünüyorum.Horoz detayı güzelmiş :) Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çok makbule geçer dostum.Satışlar,fiyatlar ayrıca Kafes mi,gezen mi o konudada detay verirsen cok sevinirim.
Yer neresi

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Agam bence bunları çiftlik sahiplerine köylülere sor fikir sunamıyorum çünkü senin geçim kaynağın olacak oturduğum yerde öyle sallama yorum yapmak saygısızlık olur. Ama yakın arkadaşımın çiftliği var yarın görüşeyim sana özelden yazarım inşallah iyi kazançlar edersin hakkında hayırlısı :)

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Agam bence bunları çiftlik sahiplerine köylülere sor fikir sunamıyorum çünkü senin geçim kaynağın olacak oturduğum yerde öyle sallama yorum yapmak saygısızlık olur. Ama yakın arkadaşımın çiftliği var yarın görüşeyim sana özelden yazarım inşallah iyi kazançlar edersin hakkında hayırlısı :)
Saolasın dostum bekliyorum o zaman.

Yeni işin hayırlı olsun ozaman soracağın birşey olursa özelden yaz.
Saolasın dostum hayırlısı olsun umarım pazarını güzel tutururuz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güzel karı var ama ölenleri saysak zararı da çok usta bide dinlenme günleri ws var çok tavuğun olması lazım

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bizim arkadaşın yaptığı kadarıyla kar yapıyorlar ama arada çok fena da patlıyorlar. Mesela tavuklar hasta olduğu zaman yumurtlamadıkları için baya bir zarar ettiklerini duymuştum. Ayrıyeten alacağın işçilerinde işini çok iyi yapmaları lazım, tavukların birşeylerini aksatırlarsa baya kötü durumlar oluşabiliyormuş

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tavuk ve civciv işi çok riskli. Ama 65 bin çok para değil. Boş durmayayım ve parayı pavyonda bitirmeyeyim diyorsan deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...