TBH: Task Bar Hero Farm Botu

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
selam arkadaşlar task bar hero oynayanlar için kullandığım bir farm botunu paylaşmak istiyorum
program farmer işlemlerini tek ekrandan yönetiyor hedef item seçebiliyorsunuz istemediğiniz itemleri ignore yapabiliyorsunuz envanteri, sandık kuyruğunu ve sıradaki işlemleri de gösteriyor

advanced paketinde (20$) craft, sentez, ticaret gemisi ve ruh taşı gibi ek otomasyonlar var birden fazla hesap kullananlar için multi account desteği de bulunuyor

lite demo sürümünde ilk 7 gün süre sınırı yok, 8. günden sonra günlük 6 saat kullanılabiliyor. ben genelde gün içinde kendim oynayıp gece yatarken veya başka steam hesabından oyun oynayacağım zaman farmerı açık bırakıyorum

proxy / session konusu hakkında da baştan belirteyim:
program clientless çalışabilmek için oyunun oturumunu bir kez yakalıyor. bunun için oturum yakalama sırasında bilgisayarda local olarak çalışan mitmproxy tabanlı bir proxy kullanılıyor. session alındıktan sonra oyun kapatılıyor ve farmer oyun açık olmadan backend üzerinden çalışabiliyor

bu yapı gizli bir özellik değil, clientless çalışmanın temel mantığı bu. yakalanan session bilgileri ilgili hesabın local uygulama verilerinde tutuluyor ve farmerın oyun adına gerekli requestleri atabilmesi için kullanılıyor

proxy sadece oturum yakalama sürecinde kullanılıyor, uygulamada yarıda kalan capture sonrası proxy ayarlarını geri yüklemek için de recovery mekanizması bulunuyor

yakın zamanda bu proxy yapısı hakkında forumda bir konu da açıldı. oradaki bazı gerçek teknik noktalarla beraber binary içindeki fonksiyon isimlerinden yapılan varsayımlar da var. özellikle KeyLogWriter, DecryptTicket gibi Go/crypto sembollerinin exe içinde bulunması üzerinden keylogging veya steam hesabı çalma gibi sonuçlar çıkarılmış ancak bunların gerçekten yapıldığına dair şu ana kadar runtime/network kanıtı paylaşılmadı

yine de bu tarz bir uygulamayı kullanırken herkesin kendisinin kontrol etmesi en doğrusu. indirme sayfasında VirusTotal ve SHA256 bilgileri bulunuyor, isteyen temiz bir sanal makinede network trafiğini de inceleyebilir

bazı antivirüsler proxy, otomasyon ve oyunla haberleşme yapısı nedeniyle heuristic uyarı verebiliyor, bu yüzden çalıştırmadan önce VirusTotal raporuna kendiniz bakmanızı tavsiye ederim

botun sitesi:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

kısacası uygulama ne yaptığını gizlemiyor: session capture için local proxy kullanıyor, session alındıktan sonra clientless farmer olarak çalışıyor. kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış, özellikle güvenlik konusunda kafanıza takılan bir şey varsa kendiniz test edip karar vermeniz en sağlıklısı

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
selamın aleyküm hocam ben bu oyunu bitirdim ama hala güzel item atmıyor bilgi sahibi isen ulaşır mısın

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kullanan varsa acil attığım konuyu incelesin ve adımları uygulasın program içine gömülü Man in The Middle proxy servisi var cookie sesion ve keylog gibi özellikler barındırıyor

steam hesabınız çalınabilir banlanabilir askıya alınabilir
kullanan varsa acil olarak konudaki listeyi kontrol edip kendinizi güvene alın

https://memoryhackers.org/konular/tbh-farm-center-kullanmayin-mimt-proxy.312149/

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
selamın aleyküm hocam ben bu oyunu bitirdim ama hala güzel item atmıyor bilgi sahibi isen ulaşır mısın
Selamlar, oyunda ki eşya düşürme oranları çok düşük olduğu için en iyi eşya düşürme oranı ruh taşlarıyla kestiğiniz bossların sandıklarında mevcut.

what is that lol? i dont understand
its just a farm bot for taskbar hero lol it does the farming stuff automatically and u can choose what items u want or dont want

Kullanan varsa acil attığım konuyu incelesin ve adımları uygulasın program içine gömülü Man in The Middle proxy servisi var cookie sesion ve keylog gibi özellikler barındırıyor

steam hesabınız çalınabilir banlanabilir askıya alınabilir
kullanan varsa acil olarak konudaki listeyi kontrol edip kendinizi güvene alın

https://memoryhackers.org/konular/tbh-farm-center-kullanmayin-mimt-proxy.312149/
bu mesajı yazalı baya olmuş ama hala “steam hesabınız çalınabilir, keylog var, banlanabilirsiniz” kısmına gerçek bir kanıt göremedik :)

exe’yi ai’a verip “şüpheli olabilecek şeyleri listele” deyince tabii ki sana onlarca ihtimal çıkarır. önemli olan bunların gerçekten çalışıp çalışmadığını göstermek ve mitmproxy kullanıldığı zaten gizli değil, clientless session capture bununla yapılıyor

keylog varsa dosyasını, credential gidiyorsa network payloadını, steam token yakalanıyorsa capture kaydını göster ama capture kaydının gerçekten oyun API request/response'ları olduğunu kabul etmiştin :D

kendi konunda da temiz vm + wireshark/procmon ile test et dedim, hala cevap yok, “hesabınız çalınabilir, banlanabilirsiniz” demek için ai tahmini değil gerçek runtime kanıt lazım şu an yaptığın teknik analiz biraz “ai bunu yapabilir dedi, o zaman kesin yapıyordur” seviyesinde kalıyor :)

Son düzenleme: