Üye
SELAMUN ALEYKUM Bu Konuda Size Team Speak 3 Müzik Botu Yapmayi Göstereceğim.
Öncelikle Verdiğim Link den Dosyalari İndirin
Daha Sonra Adimlari Sirayla Yapin
SADECE 64 BİT SİSTEMLERDE ÇALİSİR
Adım 1 : Kurulum
“Next Next Next” yöntemiyle sinusbotu kuruyoruz.
Adım 2 : Başlatma
Kurulum bittiğinde masaüstünüzde kısayol oluşacaktır. Çift tıklayarak programı çalıştırıyoruz.
Daha sonra, varsayılan tarayıcınız üzerinde otomatik olarak panel açılacaktır. Kullanmaya başlayabilirsiniz.
İpuçlari
1. Sinusbot programı arkaplanda çalışmaktadır. Kapatmak isterseniz sağ alttan kapatabilirsiniz.
2. Sinusbot, botu adrese sokabilmek için doğal olarak client çalıştırması gerekiyor. Bunun için sağ altta çift ts3 iconu görürseniz şaşırmayın.
3. Youtube’den müzik açabilmek için aşağıdaki adımları izleyin.
[*]
[*]
[*]İndirdiğimiz dosyayı “C:/Sinusbot” klasörüne atıyoruz.
[*]“config.ini” dosyasını açıyoruz.
[*]10. Satırdaki YoutubeDLPath = “” , YoutubeDLPath = “C:\\SinusBot\\youtube-dl.exe” ile değiştiriyoruz.
[*]Kaydedip botu tekrar başlatıyoruz.
[*]
[*]
Öncelikle Verdiğim Link den Dosyalari İndirin
Daha Sonra Adimlari Sirayla Yapin
SADECE 64 BİT SİSTEMLERDE ÇALİSİR
Adım 1 : Kurulum
“Next Next Next” yöntemiyle sinusbotu kuruyoruz.
Adım 2 : Başlatma
Kurulum bittiğinde masaüstünüzde kısayol oluşacaktır. Çift tıklayarak programı çalıştırıyoruz.
Daha sonra, varsayılan tarayıcınız üzerinde otomatik olarak panel açılacaktır. Kullanmaya başlayabilirsiniz.
İpuçlari
1. Sinusbot programı arkaplanda çalışmaktadır. Kapatmak isterseniz sağ alttan kapatabilirsiniz.
2. Sinusbot, botu adrese sokabilmek için doğal olarak client çalıştırması gerekiyor. Bunun için sağ altta çift ts3 iconu görürseniz şaşırmayın.
3. Youtube’den müzik açabilmek için aşağıdaki adımları izleyin.
[*]
[*]
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
[*]İndirdiğimiz dosyayı “C:/Sinusbot” klasörüne atıyoruz.
[*]“config.ini” dosyasını açıyoruz.
[*]10. Satırdaki YoutubeDLPath = “” , YoutubeDLPath = “C:\\SinusBot\\youtube-dl.exe” ile değiştiriyoruz.
[*]Kaydedip botu tekrar başlatıyoruz.
[*]
Giriş Yap
[*]
Giriş Yap