Teamspeak 5!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Discord'un çıkışından sonra, teamspeak ekibi bir adım atıyor ve teamspeak 5 adlı ses programını geliştiriyorlar.
Eminim geliştirirken şöyle düşündüler; "Discordun tutma sebebi ücretsiz server kurma, biz de ücretli bir şekilde aynısı olmasa bile birebir aynısını yapalım."
Veya başka bir şey düşündüler konu bu değil, konu teamspeak 5'in ne kadar berbat olduğu alt tarafda ki screenshotlar da gördüğünüz gibi kullanışsız bir program bizi bekliyor.

OrbdPn.png

zGZEbR.png

Sizin düşünceleriniz neler?​

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Discord yine üst kademede olmaya devam eder bence :) Ücretli olması ile ücretsiz olmasında da çok fark var. En büyük kayıplardan biride bu sebepten zaten.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Team speak boştur discord adamdır

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oldların gözü yaşlı, resmen evlat acısı gibi. Umarım bunu kullanmak zorunlu hale gelmez. Eskisinin yerini tutmayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şöyle açıklayım arkadaşlar eski teamspeak server'larına girebiliyorsunuz büyük ihtimalle 3'ün yerine geçicek.

Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teamspeakın ücretli olduğu sebebiyle bir çok kişinin raidcall a geçtiğine tanıklık bile ettim.
Yeni bir teamspeak ın çıkması artık bu noktadan sonra bişeyin değiştireceğini sanmam.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Discord güzel bir program ama teamspeak'ın yerini tutamaz.
Gerek ses kalitesi olsun gerek detaylar v.b olsun teamspeak daha iyi. Discord'un üste çıkmasının tek sebebi mobilitesi ve ücretsiz olması.
Ayrıca discord arada bir çöküyor veya ping oluyor o da sinir ediyor.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
8 yıllık teamspeak3 kullanıcısıyım yorumları görünce ağlayasım geldi harbiden...

Eskilerin gözü yaşlı neler neler yapardık ts3 kullandığımız vakitlerde :) Milletin ipisine vurma, server patlatma gibi birçok işler yaptık zamanında ts3 işleri boş olduğunu anlayınca bırakmıştım.

Discord kullananlar iyi bilir ts3 kullananlarda iyi bilir ses farkı çok bariz belli... Ts3'de sesler daha anlaşılır ve güzel ilgi çekici geliyor. Bunu anlamak için ts3 kullanmayı bilmen yeterli zaten, ses kalitesi ts3'de daha iyi odaları görmek daha iyi. Bir çok + yanı var ts3 kullananlar iyi bilir.

Ancak discord'un güzel tarafları da çok fazla var. Ts3'de çoğu şey eksik bundan dolayı discord iyi ki var diyebiliyorum. Gerçekten discord şu devirde tam kullanılması gerekilen programdır.

En iyi şuan discord var ts5 çıkınca pek bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Tabi çok büyük şok edici bir şey çıkmazsa :)

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben şuanda kullanıyorum, gayet kullanışlı.
Ayrıca discord gibi sistemi de yormuyor.
Eski bir bilgisayar ile discord kullanarak csgo gibi oyunları oynadığınız da discord ta ses donmalarına vs yol açabiliyor fakat teamspeak5 te böyle bir sorun yok.

İlk olarak kullanmadan eleştirmemenizi tavsiye ederim.
İkinci olarak program hala kapalı beta sürümünde, ilerde ne olacağı belli olmaz.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben hiç beğenmedim teamspeak 3 sade ve güzel bir tasarıma sahip ve sunucularda o kadar pahalı değil discord kullanan insanlar beleşçi ve discorddaki ses kalitesi çöp.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sadece sürum degisiyor herşey aynı

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Discord gibisi yok bence tutmaz çıksada.

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllardır geliştiriliyor ama discord üstünü geçemez:thugbear:

Daxial
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
discord will stay the best

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...