denedim ama 1 gün sonra filan giriş yapamıyorum saldırı yapıyorlar galiba istediğim şeyi alamadım yaniKurulabiliyor. Bu tarz siteler var kısa bir araştırma yaparak bulunabilir![]()
evet lag ve saldırı olayları oluyor saglam açacak bir site veya biri lazımmaçılır tabiki bazı siteler var ama lag felan olabilr
forumlarda oldugunu bilmiyordum sagolasın kardeşimForum üzerinde bir kaç konu daha görmüştüm araştırırsan bulabilirsin...
evet kuruluyo knkaarkadaşlar ücretsiz düzgün bir teamspeak serveri kurulabiliyormu
Ücretsiz Açabilirsin Fakat Düzgün Açamazsın Ve Birkaç Gün İçerisinde gg Olur : )arkadaşlar ücretsiz düzgün bir teamspeak serveri kurulabiliyormu
hmm uzun süreli acmam için illa satın almak gerekiyor yanikuruluyor ama bi kaçgün açık kalıyor 3 4 ay açık kalmasını istiyosan satın almalısın sitesinden
Ekli dosyayı görüntüle 45921
öyle diylar valla yaÜcretsiz Açabilirsin Fakat Düzgün Açamazsın Ve Birkaç Gün İçerisinde gg Olur : )
kendime özel açmam için kesin satın mı almam gerek peki bilgin varmı genelde 2 3 gün içinde ücretsizler kapanır diyorlarkullanılabılıyor ve teamspeak kendı özel adresındede özel oda oluşturabılıyorsun
ayn sitesinde 1 aylık 3 aylık diye seçenekleri mevcüt bi göz athmm uzun süreli acmam için illa satın almak gerekiyor yani
Post automatically merged:
öyle diylar valla ya
Post automatically merged:
kendime özel açmam için kesin satın mı almam gerek peki bilgin varmı genelde 2 3 gün içinde ücretsizler kapanır diyorlar
ama düzgün olmuyor ya bana düzgün kapanmayacak lazımevet kuruluyo knka
Kendi modemin üzerinden port açarak yapamıyor musun? Biz bir kere yapmıştık arkadaşlarla fakat şuan hatırlamıyorum.arkadaşlar ücretsiz düzgün bir teamspeak serveri kurulabiliyormu
kurabilirsin aga cok iyi olmıyo hep düşebilirsin ddos yerse direk patlar yani ama youtubedan araştırıp bulabilirsinarkadaşlar ücretsiz düzgün bir teamspeak serveri kurulabiliyormu
anladım bi kontrol edeyim teşekkür ederimmayn sitesinde 1 aylık 3 aylık diye seçenekleri mevcüt bi göz
![]()
obaa o iş sıkıntı be agamKendi modemin üzerinden port açarak yapamıyor musun? Biz bir kere yapmıştık arkadaşlarla fakat şuan hatırlamıyorum.
Ama onun için modem ayarlarından statik ip alman lazım ve arkadaşların o ip adresi ile bağlanacak