Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam teemoya karşı eğer menzilsiz şampiyon oynuyor iseniz safe kalıp 6 levelde atağa kalkabilirsiniz ama menzillli bir şampiyon kullanıyorsanıza ise Q yeteneğinden sonra trade atarsanız kazanırsınız ama en büyük tavsiyem teemo banlamak top lane oynarken safe oynamak istemediğim için banlıyorum
Mutlaka güçlü bir safhan vardır ona göre safe oynayıp alırsın koridoru hiç bilmiyorum dersen oynayacağın karakteri vs teemo yaz youtube'a çıkacaktır oynanışları
teemo main olarak sana anlatim düz atak q düz atak atabiliyorsa oynamayı biliyordur. saldırırken değil kaçarken w basıyorsa oynamayı biliyordur çalıya girip görünmezliği çalıştırıp saldırı hızını arttırıyorsa o oyunu biliyordur kule altına 3 mantar dışına 1 mantar atıp görünmez pusu kuruyorsa o oynamayı biliyordur ( burada ki espri ilk 6 olunca 4 mantar stacklemek için boşa hiç mantar atmamanız gerekiyor tüm esprisi bu )
Şimdi gelelim nasıl oynamalısın . önce tam combo yeme . sen farm alırken sana düz atak q düz atak yapacak ( direk kaçtığın senaryoda durduğun sürece düz atak vuracak. normalde bunu belirtmem ama şimdi birisi çıkar boş yorum yapar diye eklemek zorunda kaldım . )
Q Yeteneğini kullandıktan sonra 5 saniye süren var ilk başlarda bu süre içerisinde ona cc uygulayıp hasar çıkartman lazım.
ve mümkünse teemoya karşı bırak minion alma jungleni bekle ve junglen çalıya görünür olmadan ( ward atacak %100 bu yüzden çalının görüş mesafesine girmeden junglen bir savaş başlatman lazım) savaş başlatmalısın. böylece junglen başarılı bir gang atabilir.
Darius dan örnek vereceğim ghost + sıçra veya tutuşturlu bir darius teemoyu dümdüz kesebiliyor tabi teemoda tutuştur yoksa .
ilk başta kesemese bile hiç skor vermez ve sabrederse hızkesen i alıp yine kesebilir.
Teemo kolay kesilen bir karakter sadece oyun başında dikkatli oynamak ve saygı duymak gerekiyor