Tek atma Esp yi bozuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tek atma hilesi ESP nin çalışmasını mı engelliyor?

bool cb = CbTekAtma.Checked;
int off = TekAtma; // 0xA2A14
long[] dizi = TekAtmaVal; // Kapat: 1967244534 Aç: , 5

if (cb)
{
M.WriteLong(wstr, D.ModObj + off, dizi[1], 4);
}
if (!cb)
{
M.WriteLong(wstr, D.ModObj + off, dizi[0], 4);
}

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
evet engeller çünki NAME ESP Hilesi 0 canın altındaki düşmanları göstermez ölü olarak görür, tek atma hileside herkesin canını 0 yaptıgı için öyle bir sorun oluyor :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
o sorunu çözebilirsin name esp açtıgın yerin altındaki 2. call ın içinde jg var onu jmp yap

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
o sorunu çözebilirsin name esp açtıgın yerin altındaki 2. call ın içinde jg var onu jmp yap

call dan kastınız sanırım dll ile oyun fonksiyonunu çağırmak fakat ben external olarak kullanıyorum yani offsetlere değer gönderiyorum. Benim kullandığım şekilde bi yöntemi var mıdır?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
call dan kastınız sanırım dll ile oyun fonksiyonunu çağırmak fakat ben external olarak kullanıyorum yani offsetlere değer gönderiyorum. Benim kullandığım şekilde bi yöntemi var mıdır?
önce adressi bulacan ce veya debugger kullanabilirsin vb.net ile nasıl fonksion değiştirilior bilgim yok ama

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
call dan kastım o değil call 0x5456756 gibi bir adres var orda mesela onun üstünde sağ tıklayıp follow de

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI

Name esp adresine git memory view den, altında call 0x1234 benzeri kısımlar var bu 2.call a follow yap çıkan adresi al off halini al sonra jg yi jmp yap bu on adresi oluyor onu al kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...