Tek Bir Bilgisayar ve Modemde, 2 Farklı IP Adresi Nasıl Kullanacağım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba sayın "Hacker'lar" bugün denediğim fakat bir sorundan dolay yapamadığım birşey var. Minecraft'ta bir Server var ve o Server'a girdim. 8 tane Minecraft açtım, sadece 5 tanesi ile girebildim. Çünkü Sunucu bana 6. hesapla girmeye çalışırken. "Bu IP adresinden çok hesap bağlanıyor." dedi. Ondan sonra bunun için 2 modeme veya 2 bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşündüm. Fakat bende 1 modem ve 1 bilgisayar var. Yani 5 hesapla girebiliyorum, fakat bana 8 hesap lazım. 8 hesap ile BedWars Solo'ya girersem. 8'i de benim olduğu için asıl hesabımla diğer 7 hesabı öldürüp, sıralamaya gireceğim. Fakat dediğim gibi 5 tane hesapla girebiliyorum. Diğer 3 tanesi normal farklı insanlar. Ben hile kullanabiliyorum hilemin ismi "Wurst 1.8 OF". Fakat diğerleri de hile kullanıyor. Hileleri benden daha iyi, aslında bende onları hilemle yenebilirim fakat işin sonunda "BAN" yerim. Onlar "BAN" yiyip yeni hesap açıyorlar. Ben dediğim gibi BAN yemeden sıralamaya girmek istiyorum. 5 hesap ile girebiliyorum.

Yani özetle: Bilgisayarımda 8 tane Minecraft açık olmalı. Bunu yapabiliyorum. Fakat yapamadığım şey Sunucu'da 'Aynı IP adresinden maksimum 5 Minecraft Hesabının girebilmesi' sınırı. Aslına ben 5 olmasına bile şaşırdım normalde, 2 - 3 veya 4'tür bu sınır.
Yani 8 tane Minecraft açmalıyım. 4 tanesinde farklı IP adresi ile, diğer 4 tanesinde de farklı IP adresi ile oynamalıyım. Fakat benim dediğim gibi 1 bilgisayarım ve 1 modemim var. 2 bilgisayarım olsaydı birinde farklı IP, diğerinde IP'mi VPN ile veya başka birşey ile değiştirebilirdim.
Fakat olmadı.

Aynı bilgisayardan, aynı modemden, 8 tane aynı oyunu çalıştırıp, 4 tane oyunun farklı IP, diğer 4 tane oyunun da farklı IP ile oynanması lazım. Bu nasıl olabilir?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba sayın "Hacker'lar" bugün denediğim fakat bir sorundan dolay yapamadığım birşey var. Minecraft'ta bir Server var ve o Server'a girdim. 8 tane Minecraft açtım, sadece 5 tanesi ile girebildim. Çünkü Sunucu bana 6. hesapla girmeye çalışırken. "Bu IP adresinden çok hesap bağlanıyor." dedi. Ondan sonra bunun için 2 modeme veya 2 bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşündüm. Fakat bende 1 modem ve 1 bilgisayar var. Yani 5 hesapla girebiliyorum, fakat bana 8 hesap lazım. 8 hesap ile BedWars Solo'ya girersem. 8'i de benim olduğu için asıl hesabımla diğer 7 hesabı öldürüp, sıralamaya gireceğim. Fakat dediğim gibi 5 tane hesapla girebiliyorum. Diğer 3 tanesi normal farklı insanlar. Ben hile kullanabiliyorum hilemin ismi "Wurst 1.8 OF". Fakat diğerleri de hile kullanıyor. Hileleri benden daha iyi, aslında bende onları hilemle yenebilirim fakat işin sonunda "BAN" yerim. Onlar "BAN" yiyip yeni hesap açıyorlar. Ben dediğim gibi BAN yemeden sıralamaya girmek istiyorum. 5 hesap ile girebiliyorum.

Yani özetle: Bilgisayarımda 8 tane Minecraft açık olmalı. Bunu yapabiliyorum. Fakat yapamadığım şey Sunucu'da 'Aynı IP adresinden maksimum 5 Minecraft Hesabının girebilmesi' sınırı. Aslına ben 5 olmasına bile şaşırdım normalde, 2 - 3 veya 4'tür bu sınır.
Yani 8 tane Minecraft açmalıyım. 4 tanesinde farklı IP adresi ile, diğer 4 tanesinde de farklı IP adresi ile oynamalıyım. Fakat benim dediğim gibi 1 bilgisayarım ve 1 modemim var. 2 bilgisayarım olsaydı birinde farklı IP, diğerinde IP'mi VPN ile veya başka birşey ile değiştirebilirdim.
Fakat olmadı.

Aynı bilgisayardan, aynı modemden, 8 tane aynı oyunu çalıştırıp, 4 tane oyunun farklı IP, diğer 4 tane oyunun da farklı IP ile oynanması lazım. Bu nasıl olabilir?
Vpn kullanmayı dene

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bildiğim tek çözüm vpn fakat sıkıntı yaratabilir hocam

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Vpn kullanmayı dene

Sanırım tamamını okumadın, tek bir bilgisayarım var. Aynı bilgisayardan 8 tane oyun çalıştırıyorum. 4 oyunun farklı IP olması, diğer 4 oyunun farklı IP olması lazım. Uygulamaya özel IP VPN'i mi var, ben mi bilmiyorum?

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Karmaşık bir işe girmişsin, Virtual Proxy Network kullan, 4 taneyi nasıl yaptığını anlat ta mantık yürütelim.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bildiğim tek çözüm vpn fakat sıkıntı yaratabilir hocam

Hocam sizi anlıyorum, fakat tek bir bilgisayarım var. Aynı bilgisayardan, aynı Minecraft'ı 8 farklı isimle açacağım. Onu açabiliyorum. Fakat 4 tanesinin farklı diğer 4 tanesinin daha farklı IP adresine ihtiyacı var. Yani özetle:

8 Minecraft Hesabı Var;

4 Tanesinin A IP'sine yani şuan kullandığım IP'ye.

Diğer 4 Tanesinin de B IP'sine yani VPN ile oluşturulan veya başka bir IP'ye bağlanması gerek.

Yani A ve B IP'si farklı olsun. Ve 4 tanesinin A IP'sine, diğer 4 tanesinin de B IP'Sine bağlansın.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam sizi anlıyorum, fakat tek bir bilgisayarım var. Aynı bilgisayardan, aynı Minecraft'ı 8 farklı isimle açacağım. Onu açabiliyorum. Fakat 4 tanesinin farklı diğer 4 tanesinin daha farklı IP adresine ihtiyacı var. Yani özetle:

8 Minecraft Hesabı Var;

Diğer 4 Tanesinin de B IP'sine yani VPN ile oluşturulan veya başka bir IP'ye bağlanması gerek.

Yani A ve B IP'si farklı olsun. Ve 4 tanesinin A IP'sine, diğer 4 tanesinin de B IP'Sine bağlansın.
Owww biraz zormuş.
Virtual Box kullanmayı deneyebilirsiniz işe yararmı pek emin değilim

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bu iş çok karışık. :) Ama çözüm bulabiliriz.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Karmaşık bir işe girmişsin, Virtual Proxy Network kullan, 4 taneyi nasıl yaptığını anlat ta mantık yürütelim.

Yani sana da özetleyeyim,

8 Tane Minecraft Hesabı Var.

4 Tanesi A IP'sine, Diğer 4 Tanesi B IP'sine bağlanmalı.

Çünkü aynı IP'de maksimum 5 hesap olabilir. O yüzden 8 tane hesapla oynayacağım için 2 IP'ye ihtiyacım var.

4 Tanesini şuan yapabiliyorum çünkü modemimin IP'si ile 4 tanesiyle girebiliyorum. Dediğim gibi limit 5 hesap aynı IP için.

Şu Virtual Proxy sanırım işe yarayabilir. Biraz daha detaylı anlatır mısın?
Post automatically merged:

Owww biraz zormuş.
Virtual Box kullanmayı deneyebilirsiniz işe yararmı pek emin değilim

Virtual Box birnevi bir Windows veya Linux emülatörü mü? Ben internette Windows Emülatör yazdım fakat bulamadım. Windows XP için olanlar vardı fakat Windows XP'de 4 Minecraft açmak sıkıntı olabilir diye düşündüm. Eğer Virtual Box bir emülatörse, bu Sunucunun onu farklı bir Bilgisayar olarak göreceği anlamına geliyor.

Yani eğer Virtual Box bir Windows emülatörü ise, ben onu kullanarak 2 bilgisayara sahip olabilirim. Böylelikle kendi bilgisayarımda VPN kullanırım. Emülatörde de normal modemin IP'sini. Böylece 2 farklı IP'ye sahip olurum.

Emülatörde 4 Minecraft (A IP'si ile)
Bilgisayarımda 4 Minecraft (B IP'si ile)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Virtual box ya da vpn i dene

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet virtual box windows emülatörü denilebilir ip adresi de farklı oluyor işine yarayacak olan o başka türlü dediğini yapamazsın

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu iş çok karışık. :) Ama çözüm bulabiliriz.

Nasıl bir çözüm bulabiliriz. Eğer anlamadıysan yardımcı olayım diğerleri gibi:

8 Minecraft Hesabı Var;

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
evet virtual box windows emülatörü denilebilir ip adresi de farklı oluyor işine yarayacak olan o başka türlü dediğini yapamazsın

Yani Virtual Box'un IP'si benim modemimin IP'sinden farklı olacak ve ona Minecraft yükleyebileceğim öyle mi?

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bılmıyorum ama sanal pc kurup ordanda farkılı ıp ıle vpn ıle olmazmı

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yani Virtual Box'un IP'si benim modemimin IP'sinden farklı olacak ve ona Minecraft yükleyebileceğim öyle mi?
evet ama kendi bilgisayarındaki gibi performans verimi alamazsın yani oynarken zorlanırsın donma kasma yaşarsın yavaş oluyorlar

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bılmıyorum ama sanal pc kurup ordanda farkılı ıp ıle vpn ıle olmazmı

Evet işte o olabilir fakat öyle bir uygulama var mı, Sanal PC'ye VPN yaparım, o da Bilgisayarımdan Farklı IP'ye sahip olur. Sanırım çözülecek bu konu yakında.
Post automatically merged:

evet ama kendi bilgisayarındaki gibi performans verimi alamazsın yani oynarken zorlanırsın donma kasma yaşarsın yavaş oluyorlar

Yok zaten onda oynamayacağım. Asıl hesabımda kendi Laptop'umda oynayıp. Diğer 7 hesabı keseceğim böylece sıralamaya gireceğim stat kasıp. 3 Tane Minecraft açsa yeter, o 3 Minecraft birde Crash yemesin. AFK'dan kick yememesi için de "Wurst 1.8 OF" kuracağım. Hilenin içinde AntiAFK var. Yani asıl hesabımı kendi Laptop'umda oynayacağım. Benim laptopuma zarar vermez veya benim Laptop'umu yavaşlatmaz değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Nasıl bir çözüm bulabiliriz. Eğer anlamadıysan yardımcı olayım diğerleri gibi:

8 Minecraft Hesabı Var;

A İP ile 4 tane hesabı girdikten sonra B ip bağlanırsa hesaplarda çıkış yapıyor mu?

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet işte o olabilir fakat öyle bir uygulama var mı, Sanal PC'ye VPN yaparım, o da Bilgisayarımdan Farklı IP'ye sahip olur. Sanırım çözülecek bu konu yakında.
dostum sanal pc ıle ılgılı tonlarca vıdeo var ytubede ama ışlemcının desteklemesı gerkıyor sanal pc yı cekırdeklerı

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
A İP ile 4 tane hesabı girdikten sonra B ip bağlanırsa hesaplarda çıkış yapıyor mu?

Evet, zaten IP'mi istediğim gibi CMD'den değiştirebiliyorum istediğim gibi. IPBan yedim 2 kere modemi açıp kapamam yetti.

4 Hesapla girdim. Sonra hata verdi limit hatası. Sonra IP'mi yeniledim diğer 4 hesaba öyle giriş yaparım mantığıyla. 4 tane açık hesap oyundan attı. Yani çıkış yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...