Süper Üye
Merhaba sayın "Hacker'lar" bugün denediğim fakat bir sorundan dolay yapamadığım birşey var. Minecraft'ta bir Server var ve o Server'a girdim. 8 tane Minecraft açtım, sadece 5 tanesi ile girebildim. Çünkü Sunucu bana 6. hesapla girmeye çalışırken. "Bu IP adresinden çok hesap bağlanıyor." dedi. Ondan sonra bunun için 2 modeme veya 2 bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşündüm. Fakat bende 1 modem ve 1 bilgisayar var. Yani 5 hesapla girebiliyorum, fakat bana 8 hesap lazım. 8 hesap ile BedWars Solo'ya girersem. 8'i de benim olduğu için asıl hesabımla diğer 7 hesabı öldürüp, sıralamaya gireceğim. Fakat dediğim gibi 5 tane hesapla girebiliyorum. Diğer 3 tanesi normal farklı insanlar. Ben hile kullanabiliyorum hilemin ismi "Wurst 1.8 OF". Fakat diğerleri de hile kullanıyor. Hileleri benden daha iyi, aslında bende onları hilemle yenebilirim fakat işin sonunda "BAN" yerim. Onlar "BAN" yiyip yeni hesap açıyorlar. Ben dediğim gibi BAN yemeden sıralamaya girmek istiyorum. 5 hesap ile girebiliyorum.
Yani özetle: Bilgisayarımda 8 tane Minecraft açık olmalı. Bunu yapabiliyorum. Fakat yapamadığım şey Sunucu'da 'Aynı IP adresinden maksimum 5 Minecraft Hesabının girebilmesi' sınırı. Aslına ben 5 olmasına bile şaşırdım normalde, 2 - 3 veya 4'tür bu sınır.
Yani 8 tane Minecraft açmalıyım. 4 tanesinde farklı IP adresi ile, diğer 4 tanesinde de farklı IP adresi ile oynamalıyım. Fakat benim dediğim gibi 1 bilgisayarım ve 1 modemim var. 2 bilgisayarım olsaydı birinde farklı IP, diğerinde IP'mi VPN ile veya başka birşey ile değiştirebilirdim.
Fakat olmadı.
Aynı bilgisayardan, aynı modemden, 8 tane aynı oyunu çalıştırıp, 4 tane oyunun farklı IP, diğer 4 tane oyunun da farklı IP ile oynanması lazım. Bu nasıl olabilir?
Yani özetle: Bilgisayarımda 8 tane Minecraft açık olmalı. Bunu yapabiliyorum. Fakat yapamadığım şey Sunucu'da 'Aynı IP adresinden maksimum 5 Minecraft Hesabının girebilmesi' sınırı. Aslına ben 5 olmasına bile şaşırdım normalde, 2 - 3 veya 4'tür bu sınır.
Yani 8 tane Minecraft açmalıyım. 4 tanesinde farklı IP adresi ile, diğer 4 tanesinde de farklı IP adresi ile oynamalıyım. Fakat benim dediğim gibi 1 bilgisayarım ve 1 modemim var. 2 bilgisayarım olsaydı birinde farklı IP, diğerinde IP'mi VPN ile veya başka birşey ile değiştirebilirdim.
Fakat olmadı.
Aynı bilgisayardan, aynı modemden, 8 tane aynı oyunu çalıştırıp, 4 tane oyunun farklı IP, diğer 4 tane oyunun da farklı IP ile oynanması lazım. Bu nasıl olabilir?