Tek kasada Çift Sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar,
Yakın Zamanda Corsair Obsidian 1000D ile tek kasada çift sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat ufak tefek sorularım var.
1- Soğutma sıkıntı olur mu? Her ne kadar kasa fan kaynıyor olsa da soğutma sorunu beni endişelendiriyor.
2- Bu kasaya 4 Tane ekran kartı takılabilir mi?
3- 2 tane PSU Slotu var mı kasada?
Sorularım bunlar bunun dışında Sistemin birisi 10980XE'li diğer R9 3900X olacak yani birisi render için birisi oyun için olacak, yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen bilgisi olmayan yazmasın teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
tek kasa tek sistem daha mantıklı bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
aslında konu güzel olmuş benimde bununla ilgili yardıma ihtiyacım var

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar,
Yakın Zamanda Corsair Obsidian 1000D ile tek kasada çift sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat ufak tefek sorularım var.
1- Soğutma sıkıntı olur mu? Her ne kadar kasa fan kaynıyor olsa da soğutma sorunu beni endişelendiriyor.
Sorularım bunlar bunun dışında Sistemin birisi 10980XE'li diğer R9 3900X olacak yani birisi render için birisi oyun için olacak, yorumlarınızı bekliyorum.
böyle bir sisem toplama bekle çünük PCI Express 3.0 sisteme bu kadar para harcama derim PCI Express 4.0 çıktı ülkemize girişine az kaldı tekrar anakart değiştirmek zorunda kalırsın 3-5 ay içinde ancak soğutma kısmında sorun olmaz sıvı soğutma garanti serinlik demek

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pek bir sorun çıkartacağını sanmıyorum sıvı soğutma kullanabilirsin
kolay gelsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum boyle bir pc toplayacaksan çift ekran kartı aktarma aparatı var bundan kullanabilirsin
Çift ekran kartını tek olarak tanır pc
Birde böyle güçlü bir kasanın birde soğutmasıda güçlü olması gerek bunun içinde kasanın heryerine
Sıvı soğutma yapman gerek bunun içinde her her fam olcaktır pcde tüm pc icin sıvı soğutmaya gereken fan sayısı en az 16 olur
Gelelim psu ya dostum işlemcilerin ikiside aynı olmalı diye düşünüyorum çünkü bazı yapılan testlerde farklı islemciler ghz kaybı yaşatıyor orantısız çalıştıkları için
♥️♥️♥️

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka rahat olmaz öyle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan bak bütçene göre iyi bir pc topla daha iyi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar,
kardeş onun için sana çok büyük kasa alman gerekir birde çok verim alacağını hiç sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...