Selam (MH AİLESİ)
Evde 2 yazılım,1 grafik bölümü mezunu adamlar olacaz 01ST4R JUNİOR RAMPEX UNİLİTE
. Canımız sıkıldı ve bir oyun
Oyunun linkiini vereyim uzatmadan
Merak edenlere oyunu anlatıyorum
Oyunda 1 roketi kontrol ediyoruz. Bunu yapmak icin ekrana dokunmak
. Böyle böyle devam ediyor işte. İleriki levellarda bazı sürprizler var onlar da spoiler olmasın.
Oyunu oynayan/indiren arkadaşların olumlu/olumsuz/tavsiye amaçlı yorumlarını bekliyorum. Oyuna 1 yıldız vermez
DİP NOT:Ben sadece çeviri ve yazım hataları gibi dil seçenekleri yaptım iyi forumlar mh ailesi.
Destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar !
Oyun google playdan indiriyorsunuz virüs total olmaz...
Evde 2 yazılım,1 grafik bölümü mezunu adamlar olacaz 01ST4R JUNİOR RAMPEX UNİLİTE
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
iştirdik. Baya da keyifli oldu oyun aslında, reddit teki başlığı aldı yürüdü. Sizleride haberdar etmek istedim, oyun %100 yerlidir, alıntı çalıntı değildir. Pop-Up reklam içermez, kota dostudur, offline oynanabilir.
Oyunun linkiini vereyim uzatmadan
Giriş Yap
Merak edenlere oyunu anlatıyorum
Oyunda 1 roketi kontrol ediyoruz. Bunu yapmak icin ekrana dokunmak
Giriş Yap
alttaki <Dodge!> butonuna basmak yeterli. Butona basınca roketin yönü 180 derece değişiyor. Roket bir çemberin üzerinde hareket ediyor ve oyunun amacı, ortadan gelen meteorlarla çarpışmadan çemberin üstündeki beyaz objeleri toplamak. Hepsini toplarsanız bir üst level e geçiyor Oyunu oynayan/indiren arkadaşların olumlu/olumsuz/tavsiye amaçlı yorumlarını bekliyorum. Oyuna 1 yıldız vermez
Giriş Yap
iz sevinirim, yeni çıktığı için şuan çok önemli 1 yıldız almaması. DİP NOT:Ben sadece çeviri ve yazım hataları gibi dil seçenekleri yaptım iyi forumlar mh ailesi.
Destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar !
Oyun google playdan indiriyorsunuz virüs total olmaz...
Moderatörün son düzenlenenleri: