Tek Solukta İzlenecek 3 Film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
19965890.jpg

Bu, Von Trier’in sözde “depresyon üçlemesinin” ve “Deccal” ve “Nimfomanya” nın ikinci filmidir. Mavi Dünya, mavi bir gezegen Dünya’ya doğru fırlarken, dünya felâket sonuna geliyor. Ya da belki … Lars Von Trier sadece hepimizin geçtiği depresyon, inkar ve melankoli demekti?

51RijwsefpL._SX325_BO1,204,203,200_.jpg

Elle editörü Jean-Dominique Bauby’nin gerçek bir öyküsü. Ona bakın: İlk bakışta hayatını sonuna kadar yaşayan başarılı bir gazeteci; O büyüleyici ve etrafındaki tüm kadınlar onun gülümsemesine aşıklar. Ancak biraz daha yakından bakarsanız, onu acı çeken, felç geçirmiş bir vücuda sahip tekerlekli bir sandalyede oturduğunu göreceksiniz. Tek gözü ve yanlış yüz kasları var. Kanatlarını bir kelebek gibi yaymak ve uçmak istemekle birlikte, sahip olduğu tek şey onun anıları ve hayal gücüdür.

gone-baby-gone_59f849491ba8c.jpg

Bir şey hakkında zorlu bir gerçeği bulmak için çok uğraştığınız bir durumu hayal edin, ancak nihayet ona yaklaştığınızda hiç tanımadığınızı ve bilinçsizliğin karanlığında kalmasını istersiniz.
Kızımı Kurtarın, yönetmeni Ben Affleck olan 2007 yapımı film. Dennis Lehane'in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanmıştır.Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris ve John Ashton filmde rol almaktadır.​

Azimkar
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
üçüsünüde izledim ama çok güzel filmler izliyebilrisiniz herkese öneririm

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ikisinide çok beyendim izleyecegim eline sağlık teşekürler dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tesekkurler. c.tesi pazar günü degerlendirilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ilk ikisini izledim gerçekten çok güzel fimler , izlemediğimi ilk fırsatta izleyeceğim teşekkürler.

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
FİLM İÇİN TEŞEKKÜRLER

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum hiçbirini bile izlemedim. Eşimle bi akşam izlerim korona günlerinde zaman geçmiş olur. Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
teşekkürler bende gattaca filmini öneriyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...