Tekel bayisi devir alacak birisi için tavsiyeleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Alanya ilçesinde hareketli bir caddede tekel bayii devralmak istiyorum. Adam ile oturduk. İnce ince hesap edip anlaştık. Devir işlemlerini haftaya başlatacağız. Daha önce hiç kendi dükkanım falan olmamıştı. Tekel bayii yönünden bana biraz akıl verebilir misiniz? Zorlukları nelerdir? Nelere dikkat etmem gerekir? Gelen müşteriler gece vakti ayyaşı, uyuşturucu müptelası falan da gelecek. Biraz agresifli bir yapıya sahibim. Tedirginliğim bu yönde. O bir şey der, ben bir şey derim. En sonra rafta duran güzelim beylerbeyi göbeği kavrayıp adamın kafasında parçalarım diye :) Onun dışında kâr, zarar olarak da hesaplamalarımı yaptım. Başka tekelci arkadaşlarımla konuştum. Onlar da biraz akıl verdi ama işte insan hâlâ düşünüyor işin başına geçmeyince...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun Allah utandırmasın aldığın yer insanların çok olduğu ve sıkıntılı bi yer değildir umarım çok haberler görüyoruz sonuçta insanlara çok çatmamaya çalış tekel bayi taksicilik gibidir bütün pislikler olur kazancın bol olsun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İşin içinde insan olan her işte, her türden iğrenç insanlarla muhatap olmak gerekir. Tabii senin işinin içinde alkol de olduğu için bu tarz tiplerle daha da yüz göz olacaksın. Bu tarz durumlarla başa çıkabilirim diyorsan halledersin hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tabanca satın alıp ruhsatını yaptır zorda kaldığında kullanabilirsin

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
kanka helal kazanc deil diyolar ama bu devırde mecbur para kazanmalıyız o yuzden aç gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...