Tekli maçta Ban yedim Eşli girdiğim kişi 1 hafta yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Arkadaşlar bugün akşam 5 civarı offline ken 10 yıl ban yemişim. Ceza geçmişine baktığımda aynı gün öğlen saat 1 de ban yediğim gözüküyor. Ban atmadan önce bir arkadaşımla yaklaşık 10( 1 er gün arayla günde 5er maç attık) maça yakın eşli kasıldık fakat ben tekli maçta ban yedim. Size eşli kasıldığım arkadaşıma 1 hafta ban atar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bugün ben de 10 yıl ban yedim ama girdiğim kişiler temiz rahat olabilirsin sadece açılan hesap yiyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yemiyor hangi hesapta açıldıysa o hesaba elveda

Süper Üye
6 HİZMET YILI
bugün ben de 10 yıl ban yedim ama girdiğim kişiler temiz rahat olabilirsin sadece açılan hesap yiyor
Kanka daha önce sürekli kasıldığımız adam vardı 10 yıl yedi üçümüze de 1 hafta attı oyun ama dediğim adamla en az 50 maç atmışımdır. Ben tekli maçta 10 yıl yemişim arkadaşımla eşli oynadık inşallah atmaz. Bir de zaten sen 10 yıl yersen 1 gün sonra veya 2 gün sonra takım arkadaşlarına ban atıyor.
Post automatically merged:

sadece açılan hesap yer knk.
Kanka bilmiyorum kafam çok karışık 4400 puandaydı 150 puan sonra eşlide fatih olacaktı toplasan 10 maç atmışızdır 8 ini kazanmışızdır. Ama ben onunla oynadığım maçta ban yememişim ban saatime baktım tekli oynuyodum o saatte inşallah atmaz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Arkadaşlar bugün akşam 5 civarı offline ken 10 yıl ban yemişim. Ceza geçmişine baktığımda aynı gün öğlen saat 1 de ban yediğim gözüküyor. Ban atmadan önce bir arkadaşımla yaklaşık 10( 1 er gün arayla günde 5er maç attık) maça yakın eşli kasıldık fakat ben tekli maçta ban yedim. Size eşli kasıldığım arkadaşıma 1 hafta ban atar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
pugb moilimi diyorsun yoksa pugb laytımı diyorsun

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka konuda kategorisinde pubg mobile yazdığına göre.
Post automatically merged:

Herkes yemez diyor ya yemezse varya mucize gibi bişey olcak benim için.
kardeş bizim başmıza geldi eger bir takımda hileci varsa sürekli aynı takımda hile varsa hilenin takım arkadaşları 7 gün ban yer ve rank sıfırlama cezası alır. net

Süper Üye
6 HİZMET YILI
kardeş bizim başmıza geldi eger bir takımda hileci varsa sürekli aynı takımda hile varsa hilenin takım arkadaşları 7 gün ban yer ve rank sıfırlama cezası alır. net
Tamam söylediğin doğru ama ben eşli oynadığımız maçta ban yemedim. Tekli maç atarken report edilmişimdir incelemeye almışlardır bu şekilde ban yedim. Tek başımayken yani. Eşli oynadığım adam bu durumda ban yememesi gerekmiyor mu.

Üye
10 HİZMET YILI
hileyi açıyorum ekranda hiç birşey olmuyor yani hile menüsüde geliyor ama açılmıyor yardım pls :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben tecrübe ettim girdiğim adam hileydi ben yemedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Tamam söylediğin doğru ama ben eşli oynadığımız maçta ban yemedim. Tekli maç atarken report edilmişimdir incelemeye almışlardır bu şekilde ban yedim. Tek başımayken yani. Eşli oynadığım adam bu durumda ban yememesi gerekmiyor mu.
ha ozaman senin dedin gibi sıkıntı çıkmaz arkadaşın ban yemez sadece sen banyersin teklide ripord edildiysen eger

KENAN YILDIRIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yese bile kademe banı 1 hafta ama yemez bende yedim arkadaslar saglam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...