Kanka daha önce sürekli kasıldığımız adam vardı 10 yıl yedi üçümüze de 1 hafta attı oyun ama dediğim adamla en az 50 maç atmışımdır. Ben tekli maçta 10 yıl yemişim arkadaşımla eşli oynadık inşallah atmaz. Bir de zaten sen 10 yıl yersen 1 gün sonra veya 2 gün sonra takım arkadaşlarına ban atıyor.bugün ben de 10 yıl ban yedim ama girdiğim kişiler temiz rahat olabilirsin sadece açılan hesap yiyor
Kanka bilmiyorum kafam çok karışık 4400 puandaydı 150 puan sonra eşlide fatih olacaktı toplasan 10 maç atmışızdır 8 ini kazanmışızdır. Ama ben onunla oynadığım maçta ban yememişim ban saatime baktım tekli oynuyodum o saatte inşallah atmaz.sadece açılan hesap yer knk.
pugb moilimi diyorsun yoksa pugb laytımı diyorsunMerhabalar,
Arkadaşlar bugün akşam 5 civarı offline ken 10 yıl ban yemişim. Ceza geçmişine baktığımda aynı gün öğlen saat 1 de ban yediğim gözüküyor. Ban atmadan önce bir arkadaşımla yaklaşık 10( 1 er gün arayla günde 5er maç attık) maça yakın eşli kasıldık fakat ben tekli maçta ban yedim. Size eşli kasıldığım arkadaşıma 1 hafta ban atar mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Kanka konuda kategorisinde pubg mobile yazdığına göre.pugb moilimi diyorsun yoksa pugb laytımı diyorsun
Herkes yemez diyor ya yemezse varya mucize gibi bişey olcak benim için.Yemez büyük ihtimalle
kardeş bizim başmıza geldi eger bir takımda hileci varsa sürekli aynı takımda hile varsa hilenin takım arkadaşları 7 gün ban yer ve rank sıfırlama cezası alır. netKanka konuda kategorisinde pubg mobile yazdığına göre.
Post automatically merged:
Herkes yemez diyor ya yemezse varya mucize gibi bişey olcak benim için.
Tamam söylediğin doğru ama ben eşli oynadığımız maçta ban yemedim. Tekli maç atarken report edilmişimdir incelemeye almışlardır bu şekilde ban yedim. Tek başımayken yani. Eşli oynadığım adam bu durumda ban yememesi gerekmiyor mu.kardeş bizim başmıza geldi eger bir takımda hileci varsa sürekli aynı takımda hile varsa hilenin takım arkadaşları 7 gün ban yer ve rank sıfırlama cezası alır. net
ha ozaman senin dedin gibi sıkıntı çıkmaz arkadaşın ban yemez sadece sen banyersin teklide ripord edildiysen egerTamam söylediğin doğru ama ben eşli oynadığımız maçta ban yemedim. Tekli maç atarken report edilmişimdir incelemeye almışlardır bu şekilde ban yedim. Tek başımayken yani. Eşli oynadığım adam bu durumda ban yememesi gerekmiyor mu.
Ama kaç maç attınız ? Girdiğin adam hileden mi ban yedi detaylarıda yazsaydın keşke.ben tecrübe ettim girdiğim adam hileydi ben yemedim
kek zaten hemen ban yemesin delil yeterli olunca ban yersinAma kaç maç attınız ? Girdiğin adam hileden mi ban yedi detaylarıda yazsaydın keşke.
doru söylüyorsun bende öyle söyledim işteyese bile kademe banı 1 hafta ama yemez bende yedim arkadaslar saglam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?