Teknik destek bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Merhaba. Çok sık karşılaşılan bir soruna değinmek istedim. Hile teknik yardım bölümü forumda en altta bağımsız durmaktadır. Hile teknik yardım bölümünün her oyun başlığı içerisinde olması konu açarken kullanıcıların sürekli (bende dahil) genel tartışma bölümüne hile ile ilgili sorunların konu açılmasına engel olabilir. Örnek vermek gerekirse;

PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile
  1. PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile Hile & Hack
  2. Pubg Mobile Genel & Tartışma Bölümü
  3. PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile Yardım
  4. PUBG Mobile Hileli Takım Arkadaşı Arama Bölümü
5. madde: Pubg Mobile Hile Teknik Yardım gibi her oyun için bu bölüm olsa daha kolay olur diye düşünüyorum. Lütfen tekrar uyarı vermeyin görüşümü bildirdim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu konu aslında forumda nereye konu açamadığımızı gösteriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu konu biraz faydalı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk bu ne için anlamadım ama dc den anlatırsan sana yardımcı olabilirim
Sırf mesaj sayısı arttırmak için alakasız yazman kırıcı bari okusaydın yazdığımı. Görüş ve öneri kısmına siteyle alakalı bir görüşümü yazdım dc den bana nasıl yardımcı olacaksın?

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tabi Daha İyi Olur Fakat Yeni Üyeler Pekte Dikkat Etmediği İçin Sorunlar Çıkabiliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok gereksiz konu bunun yerine hangi oyunun hillerlinin olmasını isterdiniz gibi konu açsan daha iyiydi en azından ona göre hileler yapılırdı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mantıklı bir konu başlığı, insanlar genelde panik atak geçirerek konu başlığı açıyorlar. halbuki arama yapsalar yada ilgili başlığın altına giderek kim ne yazmış baksalar ve deneseler daha verimli, hızlı çözümlere ulaşabilecekler. birde onaylı üye kasmaya çalışan insanlar var tabi. Durum böyle olunca çöplüğe dönüyor. Bilgisi olmayan dahi şunu yap budur şudur diye konuyu dolduruyor. Bilen insanın yazdığı da sayfalar arasın da kayboluyor. Bu durumda da adam aradığının cevabını göremiyor. Çünkü okumaya üşeniyorlar. Biraz okumaya üşenmeyen biraz olsun araştırmaya özenen insanlar olsa. daha bilgili daha cevabı görünen konular ile göz önünde duracak.
Örneğin esp çalışmıyor yada şöyle oldu böyle oldu. bunun desteğini veren başlıklara bakmak yerine eyvah eyvah esp m calısmıyor sizde de oyleme. sanki bana dünyanın sonu geldi. bir bak nerde yanlış yapıyorsun. kim yazmış çizmiş.

güzel konuya değinmişsin. destekliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
50 yorum olayı öncelikle süper olmuş bunu birisine söylemek istiyodum. Burda diyimde içim rahatlasın. Yeni konular açılarak fikirler desteklenebilir.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Her bir hile için ekstra bir kategori açmaya gerek yok. Sorun yaşayanları bir yere toplamak adına yapılmış bir düzendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...