Depo Teknik Destek Kategorisi İçin Support Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Teknik Destek kategorisi için Support alınacaktır. Kategoride yapması gerekenler sorulara doğru cevaplar vererek "Çözüldü" olarak işaretlemek ve konuyu kapatmak.

support.png

Support Şartları:
Support başvurusu yapacak kişinin:
-En az 13 Konu Sayısına Erişmesi
-En az 66 İçerik(Mesaj ve konular dahil) Sayısına Erişmesi
-En Az 18 Yaşında Olması gerekir.
-Herhangi bir forumda yetkili olmamanız gerek.
-Forum genelinde üyelere yardımcı olacak.
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında)
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında kullanım ,yardım ve yönlendirme)

Şartları sağlıyorsanız lütfen aşağıdaki başvuru şablonunu doldurunuz.
Şartları sağlamayan üyeler başvurduğu takdirde uyarı alacaklardır.

Başvuru Şablonu:
Adınız:
Yaşınız:
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:

Değerlendirme yapıldıktan sonra bilgilendirme yapılacaktır.

Moderatörün son düzenlenenleri:

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Adınız: Yasin
Yaşınız: 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 Saat

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) Bilgisayar hakkında ve hata çözümleri hakkında yeterli bilgilere sahibim üyelere o konularda yardımcı olabilirim
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında)
Üyelere yardım edecek üst düzeyde bilgiye sahibim.Örneğin üye grupları ya da gereken temel bilgilere sahibim. Üyelere o konu hakkında
yardımcı olurum

Son düzenleme:
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Adınız: Mehmet
Yaşınız:33
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): EVET
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre-:4-5 Saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında): Hali hazırda Elektronik teknikeriyim/10+ yıldır Pc teknik servis geçmişim var.
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında): Forumdaki teknik bilgi derken ? PHP forum yöneticiliği daha öncede yapmıştım , Kastettiğiniz hangi bölümlerde yeterli bilgi düzeyine sahipsin derseniz; Tüm bölümleri tek tek yazmak yerine şöyle söyleyeyim programlama (giriş seviyesi) haricindeki tüm forum konularında azlı çoklu bilgi sahibiyim.

Son düzenleme:
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adınız: Kağan
Yaşınız:20 (tarihi yanlış girdim 19 gösteriyor)
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): HAYIR
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre-:4-5 Saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) Virüsler ve birazda donanımlar ve hata mesajları işletim sistemleri ve kullanılan programlar
Üyelere yardım edecek üst düzeyde bilgiye sahibim. Örneğin üye grupları ya da gereken temel bilgilere sahibim.
Ve bütün kuralları okudum aklımdalar

Son düzenleme:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Adım: Caner
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı: Hayır
Günlük siteyle ilgilenebileceğiniz süre: 5-6 saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında): Orta düzey ( yardım sayıma bakabilirsiniz)
Üyelere yardım edebilecek hata çözümlerinde gerekli bilgiyi sağlayarak çözümü verebilirim.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Adınız: Tarık
Yaşınız: 21
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:3-4 saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında): Bilgisayar donanım ve işletimi hakkında gerekli bilgiye sahibim.
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında): Tam anlamıyla foruma hakimim. Kullanıcıları en iyi şekilde yönlendirebilirim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Adınız: Berat
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 2-3 Saat (Açılan konulara yetebileceğimi düşünüyorum saatler esneyebilir)

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) : Bilgisayar donanımlarıyla alakalı güncel fiyatları performansları ve genel anlamda her sistemdeki özellikleri anlayıp ona göre destek, parça önerisi yapabilirim. Yaklaşık 5 yıldır detaylı bir şekilde bilgisayarla ilgileniyorum aynı zamanda bilgisayardaki hatalarla alakalı gerekli teknik bilgiye de sahibim.

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında) : Soruyu tam anlamamakla beraber forumla alakalı çoğu şeyi biliyorum xenforo olduğu içinde en kötü araştırıp bulurum dert olucak değil ama eğer soru farklıysa yıllardır üyeyim forumu tanıyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Adınız : Alihan
Yaşınız : 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre : 3 - 4 Saat [Gerekirse saate uzama veya kısalma yapabilirim]

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) : Bilgisayar donanım düzeyim orta diyebilirim güncel parçalar , sistemler vb. hepsini incelemeye çalışıyorum bu konuları takip ediyor ve bilgi ediniyorum daha geliştirmeyi düşünüyorum kendimi.

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında) : Üyelerin soruları için yeterli düzeyde bilgim olduğunu düşünüyorum ve işleyişi hakkında bilgim var. Eğer böylede sorarsanız 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum ve bilgilerimin yeterli olmasının tarafındayım.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Adınız: Aytaç
Yaşınız: 21
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-6 Saat

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) : Bilgisayar ve sistemsel konuda her konuya sahibim diyebilirim yani forumdaki arkadaşlara yardımcı olabilecek seviyeye sahibim sistemsel ve donanımsal bilgilerim gayet iyi

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında) Forum ile alakalı bilgileri biliyorum forumdaki herşey mevcut kullanıcıları en hızlı ve en bilgili şekilde yönlendirebilecek kapasiteye sahibim.

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Adınız:Batuhan
Yaşınız:19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:2/3 saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) sistem yönetim 01 sertifikam var linux biliyorum network security ve ve pantesting ile uğraşıyorum
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında kullanım ,yardım ve yönlendirme) forum hakkında genel bilgilere hakımım katılfıgım yıldan beri günde en az 1 saat foruma uğrarım

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Adınız: Efe
Yaşınız: 24
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 2-3 Saat bazen 6 saate çıkabilir
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) :bilgisayar hakkında bilgim var kali linux kullanmayı biliyorum birçok sorunu çözebileceğime inanıyorum
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında) :Orta düzeyde bilgim var yönetecek kadar olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Adınız: Armağan
Yaşınız: 17 (18 demişsiniz ama bi sorun olduğunu düşünmedim işinizi aksattıysam pardon)
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-5 saat
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) : Üst seviyede bilgim var bi sıkıntı çıktığında yardımcı olabilirim konum olarak yakınsa montaj desteği verebilirim
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında) : Orta seviyede üyeler ve gruplar hakkında bilgim var

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Adınız: Mehmet Eren
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 6 saat

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) :Bilgisayarda sorun ve hataların birçok sebebini biliyorum.
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Forum Hakkında):Forumda konu açanlara elimden geldiği kadar yardım ediyorum destek ve yardımcı oluyorum

1881 193∞
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adınız: Furkan
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-8 saat arası

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? (Bilgisayar Hakkında) Bilgisayar hakkında ve hata çözümleri hakkında yeterli bilgilere sahibim üyelere o konularda yardımcı olabilirim
Üyelere yardım edecek üst düzeyde bilgiye sahibim.Örneğin üye grupları ya da gereken temel bilgilere sahibim.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adınız: Buğra
Yaşınız: 25
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 saat

-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? : Pc hakkında yazılım değil donanım olarak yeterli bilgiye sahibim.
-Teknik Bilgi Düzeyiniz nedir? : Daha önce bu forumda editörlük yapmıştım kısa bir süre. İşlerimden dolayı devam ettiremedim. Ama şuan 3-4 saatlik bi boşluğum oluyor o sırada buralarda olur yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...