Teknik Destek Kısmının Ana Sayfada Görünmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biliyorsunuzdur eskiden teknik destek kısmı da ana sayfada görünüyordu ama bi süre önce ( ne zaman old. bilmiyorum ) değiştirildi ve artık teknik destek kısmı önemsiz olarak görünüyor ve ana sayfada çıkmıyor. Bu durum can sıkıcı oluyor sorunlarımıza cevap alamıyoruz bence teknik destek kısmına da önem verilmeli.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Önem verdik zamanında ama maalesef artık biraz daha pasif, o kategori yüzünden açılan güzel ve emek verilip açılan konular altta kalıyor kimse görmeden göz önünden gidiyor. İnsanlar çözümü aramak yerine xx hatam var yardımcı olur musunuz , yardım, x hatası yardım vb gibi günde 50-100 konu civarı konu sayısı bulunuyor bizim sildiklerimiz hariç. Bu nedenle biz de bir süreliğine forum stats kısmından kaldırdık ne zaman geri getiririz bilmiyorum ancak yakın zamanda olmayacağını söyleyebilirim :mum: İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Önem verdik zamanında ama maalesef artık biraz daha pasif, o kategori yüzünden açılan güzel ve emek verilip açılan konular altta kalıyor kimse görmeden göz önünden gidiyor. İnsanlar çözümü aramak yerine xx hatam var yardımcı olur musunuz , yardım, x hatası yardım vb gibi günde 50-100 konu civarı konu sayısı bulunuyor bizim sildiklerimiz hariç. Bu nedenle biz de bir süreliğine forum stats kısmından kaldırdık ne zaman geri getiririz bilmiyorum ancak yakın zamanda olmayacağını söyleyebilirim :mum: İyi forumlar.
Konuyu Kilitlemeyimi Unuttun ?!?

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Abi adam haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...