Depo Teknik Destek/Support Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu

Screenshot_1.png

Teknik Destek kategorisi için Support alınacaktır. Kategoride yapması gerekenler sorulara doğru cevaplar vererek "Çözüldü" olarak işaretlemek ve konuyu kapatmak.

Support Şartları:
Support başvurusu yapacak kişinin:
- En az 10 konu sayısına erişmesi,
- En az 50 içerik (mesaj ve konular dahil) sayısına erişmesi,
- En az 17 yaşında olması,
- Herhangi bir forumda yetkili olmaması,
- Forum genelinde üyelere yardımcı olacaktır.

Şartları sağlıyorsanız lütfen aşağıdaki başvuru şablonunu doldurunuz.
Şartları sağlamayan üyeler başvurduğu takdirde UYARI alacaklardır.

Başvuru Şablonu:

Teknik Destek Başvurusu

Adınız:
Yaşınız:
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:

Örnek Başvuru:

2.png

Gerekli şartları sağladıktan sonra başvuru şablonunu doldurup konuya yorum olarak gönderin. Başvurular bu konu üzerinden değerlendirilecektir. Herhangi bir başvuru konusu açıldığı takdirde konunuz silinecek ve başvurunuz reddedilecektir.
Başvuru yaparken tüm içerikleriniz incelenmekte ve saçma konu/yorum tespiti halinde içerikler silinip gerekli işlemler uygulanmaktadır.

Değerlendirmeler sonuçlandıktan sonra bilgilendirme yapılır.

Konu sayısı nasıl kontrol edilir?
Profil kısmına giriş yapıyoruz ve ardından “Bul” yazan butona tıklayıp “ ….. tüm konuları bul” seçeneğine basıyoruz. Burada sizin açmış olduğunuz konular gözükmektedir. Her 1 sayfa 20 konuya tekabül etmektedir. Örneğin 3 sayfa gözüküyorsa 1. sayfada 20 konu, 2. sayfada 20 konu ve 3. sayfadaki konuları tek tek sayarak toplam konu sayınıza erişebilirsiniz.

1677229927445-png.86291

1677229963059-png.86292

Başvurularınızı bekliyoruz, iyi forumlar.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız:Ali
Yaşınız:24
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:7-8 Saat gün içerisinde zaten sürekli forumdayım iş yerinde olduğum süre zarfında bile telefondan foruma bağlanıyorum hafta sonları full bilgisayar başında forumda dolanıyorum. haftasonu full forumdayım haftaiçi 7 8 saat forumdayım.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):TR
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:7 yaşımdan beri sürekli bilgisayar başındayım bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum ve biliyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Forumda sürekli chate vs. yazan arkadaşlara yardımcı olmak hoşuma gittiği için sürekli arkadaşlar ile ilgileniyorum.

Son düzenleme:
~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adınız:Efe
Yaşınız:26
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:4-5 Saat
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Son 3 yıldır windows yanında ağırlıklı hackintosh kullanıyorum hile programlar ve pc işletim sistemleri yanı sıra mobil işletim sistemleri alanında da deneyimli ve bilgiliyim.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Bir çok forumda adminlik olsun co-admin lik olsun moderatörlük olsun yaptım, bu alanda da fazlasıyla bilgili ve deneyimli olduğumu söyleyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 20
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): Tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: B1
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta-İyi
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Siteye 2016 senesinden bu yana üyeyim, madde'de yazılan şıklar karşın iyiyim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Adınız: caner
Yaşınız:20
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre okula falan gitmiyorum hayatsızım gün boyu aktifim
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: çok iyiyim bu konuda
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:forumda kısa süredir varım ama nerdeyse forumdaki her şeyi çok iyi bir şekilde biliyorum deneme süresi verilse çok iyi yaptığımı kanıtlayabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adınız: Atakan
Yaşınız: 18
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-5
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Bütün parçalarını ve ne işe yaradıklarını biliyorum yazılım anlamında bilgim yok
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Az

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Yusuf
Yaşınız: 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet burda yapmıştım
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-5
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta düzeyde ve hala işim gereği öğreniyorum gelişiyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta düzey veya üstü diyebilirim.

NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız:İlker Yasin
Yaşınız:22
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:4-5 Saat.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:Türkçe için fakat B2 İngilizcem var.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Detaylı bilgi sahibiyim sayılabilir,8 yaşından beri başından kalktığım söylenemez.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Orta seviye,aldığım uyarılar da sağ olsun yardımcı oldu çok :)

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Ali
Yaşınız: 19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): Tr / En
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: Ortalama
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Bilişim öğrencisiyim , uzun senedir kendi merakım yüzünden bilgisayar ile zaman geçiriyorum ( iyi )
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: üst seviye olmaması için bir sebep yok , değilse bile düzeltilebilir.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Bartholomeo
Yaşınız: 29
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): I was english support at other platform on discord, big community too.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: Multiple times a day, checking every hour.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): EN
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: B1
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Im the helper of every friend etc. In my opinion, very good.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: I think im friendly guy who is helpful, the knowledge about forum things is quite good too :)

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Cem
Yaşınız: 35
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 7/8 saat ve daha üstüde olabilir.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): En/Tr ikisi de olabilir.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:Orta ve ilerletmeye devam ediyorum
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: İleri düzey
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Forum da sürekli aktif durum dayım ve kuralları biliyorum. Foruma katkım olacağını da düşünüyorum. Forum da, teknik konular da iyi olduğumu ve çözüm ürete bildiğimi düşünüyorum.
Forum'un sorun yaşayan Değerli üyelerine, sorunlarını çözme ve teknik konularda, çözümler üretebilmek ve yönlendirmek, şahsım adına haz ve mutluluk verici. Support olarak kabul edilsem de edilme semde, bu forum da olmaktan dolayı, gurur duyuyorum.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Have you served on forums in the past? (Yes/No): yes
Average Amount of Time You Can Engage with the Site Per Day: 2-3 hours
Which department do you want to apply for? (En/Tr): En
If you are applying for the English department, what is your level of English ?: 9.5/10
What is your level of technical knowledge about computers ?: 9/10
What is your level of technical knowledge about the use, help and guidance of the forum ?: 8.5/10

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Adınız:Aziz
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:İnternet üzerinden satış yapıyorum bu yüzden boş zamanım cok
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:eek:rta
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:üniversite de bilgisayar dersi almıştım ancak yüksek teknik bilgim yok
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:2017 den beri bu forumdayım bu forumdan satın aldıgım şeylerde oldu hilelerin çoğunu gördüm hileleri kullanmasını biliyorum ama hile yazabilecek teknik bilgim yok ama bazı zamanlar hilelerden hatalar almıstım ve çoğu hatalaarın çözümünü biliyorum bunun sebebi de çok bilgisayar değiştirdim farkl farklı sorunlarım oldu bu tür sorunlar yaşıyanlara da yardımcı olurum sorun yok

TO SAD FOR RITO GOMES
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adınız:Brendon
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): YES
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4 - 6 Hours Per Day
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): EN
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: Advanced level almost fluent
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:I have a technical degree in IT, so I have an advanced level
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:I have already provided support on other forums so I have a good level of knowledge.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu

Adınız:
Enes
Yaşınız: 28
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-7 saat, bazı günler ise daha da artabilir tabi ki. Genellikle evden çalıştığım zamanlarda.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: İngilizce bölümü için başvurmuyorum, ama ingilizce seviyem B2 düzeyindedir, ihtiyaç halinde tabi ki yardımcı olurum.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Donanım bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum, windowsun her alanına hakimim diyebilirim. İşim gereği yazılımla da ilgileniyorum(C#, C, C++, Python, çok az da JS.), o konuda da belli başlı kullanıcılara yardımımın dokunacağını düşünüyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: MH'de yaklaşık 4-5 senedir bulunuyorum, forumun kurallarına gerektiğince aşinayım, kurallara uymayanları çokca raporlamamda mevcut. Herhangi bir yetkim olmadığı zamanlarda bile elimden geldiğince kullanıcılara yardımcı olmakla meşguldüm, bu görevi alınca daha da artacağını düşünüyorum. Birçok kullanıcıya gerektiğinden daha açık ve anlatılabilir bir dille yardım edebileceğime inanıyorum. Teknik olarak her kesime yardımcı olabileceğime inanıyorum.

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Adınız: Enes
Yaşınız: 24
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 1-2 saat çalışıyorum
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: İleri düzey
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: ileri düzey yıllarca bu sitedeyim bir yetki verin lütfen

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Murat
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet(kendi forum sitemi kurdum ve yönettim)
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 6-7 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR/EN ikisi için de uygunum.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: İleri düzey İngilizce bilgisine sahibim ve Hazırlık eğitimi aldım.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta-İleri seviye
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta-İleri seviye daha öncesinde vBulettin tabanlı forum sitesi kurdum ve yönettim.

Life is too short to worry make it SUPREME
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Name: Donny
Age 25
Have you served on forums in the past? (Yes/No): No
Average Amount of Time You Can Engage with the Site Per Day: 2-3 hours mostly at evening
Which department do you want to apply for? (En/Tr): English but i do Speak perfectly German and Thai = 3 Lang
If you are applying for the English department, what is your level of English ?: Advance,
What is your level of technical knowledge about computers ?: pretty good i would say
What is your level of technical knowledge about the use, help and guidance of the forum ?: would say i help pretty good and guide people tretty well most importantly i am friendly and guidful

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adınız: Hüseyin
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 8 9 saat
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: c1
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Windows hataları vb çoğu hataların çözümünü biliyorum
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 2017 den beridir bu siteyi kullanıyorum ve genel olarak çoğu konuyu biliyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Adınız:Burak
Yaşınız:17
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:Boşum Telefondan'da Dahil 10 Saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):Tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Çocukluğum'dan beri bilgisayar başındayım iyi olduğunu düşünüyorum kodlama konusunda bilgim yok tabi.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:İyi siteyi bayadır kullanıyorum ne gibi sorunlar olduğunu az çok tahmin ederek cevap veriyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...