Depo Teknik Destek/Support Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adınız: soner
Yaşınız:29
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 10 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: orta
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Junior Developer
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 4 yıldır forumda aktifim yardım konusuna gelince bilgili oldugum konularda her zaman yardımcı olmaya çalışan birisiyim .

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Have you served on forums in the past? (Yes/No): YES
Average Amount of Time You Can Engage with the Site Per Day: 3-4 hours
Which department do you want to apply for? (En/Tr): En
If you are applying for the English department, what is your level of English ?: 10/10
What is your level of technical knowledge about computers ?: 9/10
What is your level of technical knowledge about the use, help and guidance of the forum ?: 9.5/10

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adınız: Batuhan
Yaşınız: 17
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-8 saat.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): Tr.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: A3 olduğunu düşünüyorum.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Bilgisayar hakkında temel çözüm sonuçlarını biliyorum, virüs veya onun gibi yazılım konularına hakimim, ekipman konusunda da diğerleri kadar olmasada bilgim var, zamanında internet kafede çalıştığım için deneyimliyim.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Benim için en önemli şey insanlara düzgün yardımcı olmak, forumda yaklaşık 6 yıldır bulunmaktayım. İnsanları yönlendirebileceğimi ve sorunsuz bir ekip üyesi olacağımı düşünüyorum. Forumda bulunduğum süreçte teknik bilgi düzeyim yüksek.
(Konu sayım bir tık az mazur görün rica ediyorum.

VALLAK
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Name:Gatot Glass
Have you served on forums in the past? (Yes / No):Yes
Average Time You Can Engage with the Site Per Day:7-12 Hours
What is your level of technical knowledge about the computer?: C#, C, C++, Python and im developer job on many services like a tokopedia.com keyauth.cc
What is your level of technical knowledge about the use, help and guidance of the forum?: I have worked helping fix loader and etc

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adınız:Ömer Şahin
Yaşınız:27
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? :Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 2 saat min
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? : TR
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir : orta diyesim geliyo ama başlangıç diyebilirim
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir: genel bilgileri ve kuralları biliyorum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Adınız:Hasan
Yaşınız:25
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Bilişim güvenliği mezunuyum yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Uzun süredir forumu aktif olarak kullanıyorum gerek chatten gerek konular üzerinden insanlara gerekli desteği her zaman sunarım çözüm odaklı çalışmayı seven bir insanım forum kurallarına hakimim dolayısıyla bu hususta yeni kullanıcılara da her zaman kuralları net bir şekilde açıklarım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız:Eren
Yaşınız:20
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? : Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3-4 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz?: TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir? Yurtdışında Software Engineering bölümü okuyorum. Yeteri kadar bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Uzun süredir forumda aktifim gerek forum chati olsun gerek discord sunucusu olsun insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Kuralları tekrardan gözden geçirdim. Hileler ve hatalar konusunda da bilgim iyi durumdadır. İnsanlara bu konularda yardımcı olabilirim . Hemen hemen hergün 3-4 saatimi ayırarak forum kullanımı yardıma ihtiyacı olan kişilere bilgi dahilimde yardım edip yönlendirmelerde bulunuyorum.

1881 193∞
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adınız:Furkan
Yaşınız:21
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:7-8 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:çocukluğum bilgisayar ile geçti fakat kod yazmak yada kodlama yapmak gibi bilgim yok geri kalan konularda yardımcı ola bileceğimi düşünüyorum
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:forumda gezmeyi insanlara yardımcı olmayı seviyorum forumdaki sorunları çözmeyi sorunları dinlemeyi kısacası insanlara yardımcı olmayı seven bir kişiliğim

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Adınız:Bekir
Yaşınız:35
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:izinli günlerim ve boş zamanlarım
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:windows programları ,openbullet,python,
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:öğrenmeye açık biriyim yaşım itibari ile olgunum biliyorsam konuya cevap veririm bilmesem dahi bilgi yetkili arkaşa yönlendiririm önemli olan sevgi saygı kalb kırmamak

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Adınız:Ali
Yaşınız:19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:8-10 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?orta
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:iyi
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:insanlara yardım etmek istiyorum ve destek olmak istiyorum inşallah olurum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Emir Kağan
Yaşınız: 23
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): hayir ama seçilmistim yurt dısına tasindigim icin yetisemedim
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 7/24 cogunlukla aktifim
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR/ EN de olabilir ingilizcem b2 seviyesi
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: b2 seviyesi
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: yeteri kadar bilgiliyim.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?:b1 orta düzey seviyem çoğu seyde başariliyim.

Son düzenleme:
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Adınız:Oğuz
Yaşınız:17 (kayıt olurken sallamışım kb :3)
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:4
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):En/Tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:b2
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:Her türlü teknik sorunu çözebilirim
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Uzun yıllardır çeşitli forumlarda aktif olarak üyeyim ve bu süreç içinde baya deneyim biriktirdim Forumların çalışma mantığını moderasyon ve kullanıcıların karşılaşabileceği teknik sorunları çözebilirim

Aynı zamanda forumdaki platformlar hakkında bilgi sahibiyim Kullanıcıların sorunlarını hızlı ve mantıklı bir şekilde çözebilmek için gerekli beceri sahibim ve kullanıcıları doğru kaynaklara yönlendirebilir kullanıcılar arasındaki sorunları çözebilir ve gerekeni yapabilirim

Ayrıca kullanıcılara yardım etmek ve forumun düzenini sürdürmek konusunda başarılı olabileceğime inanıyorum topluluğun ihtiyaçlarına duyarlı ve yardımsever bir şekilde çalışmayı taahhüt ediyorum

Son düzenleme:
VIRUS
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Technical Support Application
Your Name: Rizwan
Your Age: 20
Have You Worked in Forums in the Past? (Yes / No): Yes
Average Daily Time You Can Engage in the Site: 8-10 Hours. I am a SEO Expert and knows much about Forum.
If you are applying for the English department, what is your level of English?: I can speak English very good and i have compleated Intermediate Examination Certificate.
What is your level of technical knowledge about computers?: I have a lot of knowledge about computers and programing languages. I know the basic of C++
What is your technical knowledge level regarding usage, help and guidance about the forum?: I can provide general guidance and assistance regarding forums and online communities, including how to use them, best practices for forum etiquette, and tips for engaging in discussions. However, I don't have specific knowledge about the features, policies, or guidelines of any particular forum since my training only includes information up until September 2021, and I don't have access to real-time internet data. If you have questions about a specific forum, I recommend checking the forum's official documentation or asking its members for more specific guidance.

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Batu
22
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?-Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:-fazla
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz?-Tr
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?-95 teknik bilgim ileri düzeydedir
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?-fazlaca kişiye teknik destek olarak yardımcı olduğumu düşünüyorum yıllardır bu forumdayım askere giderken buradaydım internet yokken buradaydım askerden geldim 2 yıl geçti yine buradayım çoğu eski üyeyi tanıyorum sadece hile kullanmak için bu forumda olan birisi değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...