Teknik youtube kanalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Evet kızlar işletme olarak webtekno usulü fakat bu usulü tamir sektörüne uyarlayan videolar çekmeyi düşünüyoruz. Bu videoalrı içeren youtube kanallarını takip etme eğiliminiz nedir? ilginizi çekiyormu ? yani şöyleki biliyorsunuz webtekno bir ürünü aliyor inceliyor sonra fantazik testlere tabi tutuyor. Biz bunu yapılan tamirlere + - yönlerini içerek uyarlamak istiyoruz. Örnek laptopunuzun menteşesi kırıldı bunun tamirinin ne kadar dayanıklı olduğunu alçaktan yükseğe giden absürt testlerle sunmak istiyoruz. Ve diğer elektronik yada fiziki tamirler gibi örneğin yapılan bakımlar yada muhtemelen çokta görmediğiniz sıvı temizlik yöntemi baya bildiğiniz %99 u su olan %1 kimyasalla anakartları tertemiz hale getiriyoruz yani evde bulaşık yıkamanızla bizim anakart yıkamamız arasında pek fark yok sadece nerde durucağımızı çok iyi biliyoruz :) böyle şeyler siz kullanıcıların ilgisini çeker mi? konu ile ilgili fikirlerinizi veya varsa önerilirinizi paylaşırsanız sevinriiz.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şahsen benim ilgimi çekiyor ama kızlar demeseydin iyiydi çünkü ben kız değilim :D

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İhtiyacım olmadığı sürece ilgimi çeken kanallardan değil. Piyasada böyle kanallar çok. Epey merak edilen bir ürünün videosunun çekilmesi lazım o da çok bütçe ister.

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Genel Konulara dayanık içerikler olursa ilgi çekmeyebilir sürekli olarak daha farklı insanların gördüğü gibi videona gelecek içerikler yapman lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam açıkçası benim ilgimi çekti şuan ben olsam oturur akşama kadar izlerim önemli olan sizin konuşmanız samimiyetiniz ve videoda da tutuculuğunuz tabii ki, tamamen fikre yönelip içeriği boş bırakırsanız hiçbir işe yaramaz bence

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kizlar demissin de bilmiyorum bir erkek olarak cok ilgimi cekiyo bence bu sitedeki herkesin ilgisini ceker yurur bu proje

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...